Ništ ne kužim iz ovog što si napisao. Ajd stavi sve u neki folder da se sve lijepo vidi zajedno s ekstenzijama i nabaci nam screen shot.![]()
Skinuo sam Vietcong 2 sa 29 dijelova 2.9 GBkoji su u meni nepoznatom formatu
(ccd-vc2,cd1.php,cd.php,show1.php,show.php,mir-vc2).
Zna li tko kojim programom mogu da ih pokrenem.????????
Ništ ne kužim iz ovog što si napisao. Ajd stavi sve u neki folder da se sve lijepo vidi zajedno s ekstenzijama i nabaci nam screen shot.![]()
ovako, ako imaš 29 dijelova to je sigurno jedan file, samo iscjepan, u ovom tvom slučaju je najvjerojatnije image igre, dakle, probaj renameat svaku extenziju u .rar, tako da svih 29 dijelova bude rar paket, i onda probaj extraktirat samo prvi, a on će spojit ostalih 28 u jedan image file.Izvorno postao zoka
trebaju tu daemon tools...
Seriously?
Izvorno postao zerobravo
Ali ne zaboravi prije nego ovo radiš da napraviš kopije fileova
zašto duplirat? kakve kopije?Izvorno postao a.k.
Izvorno postao zerobravo
Zato jer može nešto zeznut, što ako ne treba preimenovati ekstenziju, pa će mu ostati u raru?
...napravi ovo pa ćemo dalje...Izvorno postao domy_os
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
.php ?
A od kuda si ti to skidao ?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
samo da napomenem, ako ne treba preimenovat, pa može vratit u postojeću extenziju, pa neće bit u raru.Izvorno postao a.k.
Ovako,svi su dijelovi u winraru te sam ih extrarirao u jedan,i dobio sam folder sa ovim fajlovima a skinuo sam ih sa rapidsharea!!!!
Probao sam sa Alcohol 120% ali ga ne vidi sto znaci da ga treba sa nekim drugim programom preraditi samo kojim???![]()
ovako, ako sam te dobro skužio, extraktirao si rar datoteke u jedan file koji je velik 2.9 GB i sad ne znaš s kojim programom da zapržiš taj image? pa renameaj taj file, koje god extenzije u ISO, kao što možeš vidjet na slikama.Izvorno postao zoka
ako slučajno nemaš uključene vidljive extenzije, obavezno to napravi.
![]()
.mds is a file extension for a small file associated with a .mdf disk image, used by programs such as alcohol 120% and DAEMON Tools.
dakle, morao bi ići sa alcohol 120%, a probaj još sa media descriptor.
Izgleda da mi je fail 23 ostecen pa cu ga ponoviti.
Svi su po 97 mb a on je 96mb,mozda u ovom grmu lezi zec
Image radi sa Alcoholom,bila je greska u ostecenom failu-HVALA momci na trudu no ipak trebam serijal za instalaciju ove igrice i ako kome treba links za ovu igricu neka mi se javi!!!!:bunny:
Izvorno postao zoka
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma crackova sam nasao tonu ali cd key nigdje,ajde ekipa daj pomozite
www.serialz.to
ubuduće: USE THE GOOGLE FORCE
Sa cragle sam nasao serijal ali sam morao ukloniti sa racunala Nod 32Izvorno postao Vuki
TXS
![]()
Zadnji uredio zoka : 21-07-2006 u 23:57
Bookmarks