Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    HTC Legend
    Operater
    TELE2
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ID: 15282-001 - JohnDoe

hm....
    ovo nije bas zalba na sam ban, nego primjedba na limitaciju otvaranja topica. naime, meni je dopusteno otvaranje novog topica svakih 480sati? znaci svakih 20 dana? ljudi moji, meni je ovo apsurdno! clan sam mnogih drugih foruma i tamo ne postoji limitacija otvaranja topica. ne vidim bas smisao toga. najvjerovatnije cete rec da je to zato da bi se smanjio moguci spam, ali upravo zato i postoje moderatori i administratori. da nepotreban spam pobrisu i korisnike koji spamaju upozore/kazne/whatever. priznajem da sam pogrijesio sto sam u tematskom forumu napisao nesto sta tamo ne spada i zbog toga se ispricavam. taj postupak je bio nepromisljen s moje strane i brzopleto napravljen, bez da sam razmislio.
    btw, u pravilima koristenja foruma nigdje ne pise da postoji limit postanja novih topica, a po meni bi trebalo pisati. da se ne bi novi korisnici (kao i ja) iznenadili kad im izbaci onu neugodnu poruku o limitacija na 480sati.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je javni forum, i pravila su takva kakva jesu, za sada ne podliježu nikakvoj promjeni, i treba ih se pridržavat. Poštivajući njih, poštuješ i ovu zajednicu. A to što drugi forumi imaju, to ovdje trenutno nije bitno. Ovdje je takva politika, i nje se svi držimo/pokušavamo držat. Ako i netko pogriješi tu su modovi/super modovi da upozore, što su u tvom slučaju i napravili. Daljnje raspravljanje o trenutno postavljenim pravilima nije potrebno, jer je bilo već masu takvih tematika, bit je ta da ovaj javni forum ne postane Oglasnik u 95 % postova. Tome je trebalo stat na kraj i točka. Ako ti ne odgovara takva politika foruma, jednostavno rečeno, ne pripadaš ovoj zajednici.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    Bit je to da ovaj javni forum ne postane Oglasnik u 95 % postova.
    Upravo radi toga postoji ogranicenje, prema kojem moras imat barem 50 postova da bi mogao otvarat novi topic u manje od 20 dana, jer inace bi se bilo tko mogao prijavit samo radi oglasa, ovime dakle, ti moras bit aktivan clan. Pa kako pretpostavljam da jesi, fali ti jos 6 postova, aktiviraj se malo vise ovih dana i neces morat cekat 20 dana.
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za toliko oglašavanje imate kupi-prodaj i slične oglasnike... Ovo je ipak tematski forum koji bi mnogi, bez ovog pravila, pretvorili u oglasnik-forum...

kaj gledaš? Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-mobile
    Godina
    43
    Bodovi
    35.932
    Nivo
    46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Bodovi: 35.932, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sve je već rečeno...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JohnDoe
    btw, u pravilima koristenja foruma nigdje ne pise da postoji limit postanja novih topica, a po meni bi trebalo pisati. da se ne bi novi korisnici (kao i ja) iznenadili kad im izbaci onu neugodnu poruku o limitacija na 480sati.
    samo da se nadovežem jednim detaljem - u pravilima oglasnika piše da postoji to ograničenje u oglasniku: http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=4&a=21 (točka deseta)

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove