nisam bila al eto da nešto napišem...laku noć veljo![]()
ak je netko bio nek napiše kak je bilo, koji su dojmovi, dal ima puno mobaća i dal se isplati ić.
ja sam vidio na TV da europatrade ima veliki štand, pa mislim otć za koji dan
nisam bila al eto da nešto napišem...laku noć veljo![]()
kaj ima na velesajmu?
Ma Jesenski je suck samo neka tehnika - Božični je super tamo ima petardi i bombona i onih crvenih čiki...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ali božićni mi je mrak.....uvijek idem sa starim i pokupujemo cijeli štand tih gluposti....a najbolje su mi one ampulice sa onom smrdljivom tekućinom unutra.....to kad baciš rulja se razbježi...Poslao: dmi
Ma Jesenski je suck samo neka tehnika - Božični je super tamo ima petardi i bombona i onih crvenih čiki...![]()
tak sam jednom davno u bestu....bila je gužva i bacila sam to i da vidiš mjesta ko u priči...![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
kaj ima na jesenskom, jel ima puno tehnike, zanimaju me digitalci i mobovi
Hmmm, čuo sam da vip daje popust od 10% na SVE uređaje iz ponude... sad se isplati uzet mob legalno...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poslao: whiteboy
Hmmm, čuo sam da vip daje popust od 10% na SVE uređaje iz ponude... sad se isplati uzet mob legalno...![]()
+ onaj popust od 100 kn na pakete
Kada je INFO?????
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
u 11 mjesecu
onda moram doci u ZGB
Forumaš godine :)
evo ja sam danas bio na sajmu. nis posebno, Ima štand od europatradea, sonyja, JVC i dr... al sve u svemu malo tehnike.
Ja mislim ići uskoro mada nema do Božićnog sajma.![]()
kad bih imao para ko zemlje bio bih redoviti posjetitelj..pogotovo automobila(jedva cekam, ima da cu sve aute poslikat svojom njokom):..
na aute idem sigurno, nadam se da cu do onda imati 6600 da slike budu bolje
@bigboss sta mislis dal se isplati kupiti kamera(pop port)???
and velik sam fan automobila. al idem i na info,..
info i aute ne propustam, a ostalo ako mi se da.
Neznam da li se isplati, ak imas novi vidi na testu ces vidjeti da slike i nisu bas nesta, najbolje ti je uzeti digitalku.
Do kada traje jesenski sajam?
danas je zadnji dan. traje do 18:00.
Jeb... prospustila sam.![]()
nema veze kaj si propustila, tak i tak nije bilo ničega zanjimljivogPoslao: Mobyfan-ica
Jeb... prospustila sam.![]()
Bookmarks