ja sam imao problema sa bs player-om nakon reinstalacije winsa(graficke) i slika na bs playeru je bila crveno zelena(samo na divx-ima) i koristio sam neko vrijeme nero showtime a bs player je za tjedan dana sam proradio
Danas sam dobio novu MSI Neo platinum maticnu i graficku ATI X850 XT platinum. Instalirao sam codece i bsplayer i kad pustim film onako pojavljuju se neke crte-tocke crvene i plave boje. uglavnom kad se nesto krece. Nije sad ono da preko cijelog ekrana ali ima ih dosta. U cemu je problem tu?
iPhone 5s 16 GB
ja sam imao problema sa bs player-om nakon reinstalacije winsa(graficke) i slika na bs playeru je bila crveno zelena(samo na divx-ima) i koristio sam neko vrijeme nero showtime a bs player je za tjedan dana sam proradio
ma radi sve OK bsplayer samo te tocke. a nije problem samo u bs playeru nego i u media playeru se to pojavljuje. Driveri od graficke su najnoviji, pa nije to. A nisam instarirao drivere za maticnu. jel moze biti do toga?
iPhone 5s 16 GB
...pa naravno da ti trebaju driveri za matičnu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
evo, instalirao i opet se pojavljuju
iPhone 5s 16 GB
Probaj stavit xvid ko defaultni codec: Start/xvid/configure decoder/fourCC support
Probaj bez overlaya: na bsplayeru: opsions/preferences/video/video rendering: stavi na RGB
probaj malo starije drivere
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
...jesi instalirao codec pack ili...
...u servisu koristimo ovaj pack -> http://members.home.nl/codecpack/klmcodec201.exe ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja imam k-lite codecs pack i sve radi super
Za dekodiranje ti je najbolje koristiti ffdshow,mali je za skinut,brz i dekodira sve.Ja sam isto imao prije problema sa codecima i od kad sam ga stavio prezadovoljan..
@vertigo budem to probao sutra
@wild boy imam codec pack klmcodec 285. ma koristim sve codece koje sam koristio na starom komp, a na ovome ne radi
@gocznet pa klmcodec ima unutra ffdshow. u trayu mi ima 2 ikone sa FF
iPhone 5s 16 GB
Ja imam instaliran cisti ffdshow bez icega i nisam do sad imao problema s niti jednim videom,stvarno sve pusta..Probaj nista te ne kosta,makni sve codece i probaj stavit samo ffdshow..
evo rijesio sam problem. Nije graficka ni driveri ni codeci... nego RAM
Imam 2x512 MB DDR 400 Twinmos i stariju maticnu koja ne podrzava rad dvije plocice od 400 Mhz nego samo jednu. I sad mi rade te dvije na 333 Mhz.
Zadnji uredio zerobravo : 08-05-2007 u 23:27
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks