Čemu dva posta za istu stvar? Mislim da to neće ić na Samsungu, nek neko potvrdi.
Ej, ljudi!!!
Imam Samsung e760. Do sad sam imal K700i i bez problema sam upravljal s onim "desktop" programčićem s radnom površinom. Koji mi program treba za mob i/ili komp da bi t isto radil na samsungu????
Hvala!!!!
p.s.
BT- Gigabyte (makar to nema veze)
Čemu dva posta za istu stvar? Mislim da to neće ić na Samsungu, nek neko potvrdi.
treba ti Puppetmaster. Ima negdje na forumu link.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Skinul sam to, ali nemrem se spojiti...
Uostalom, kak to uopće radi,trebam nekaj staviti na mob, ili kaj???
Pliz help!!!
Ja inače ne kužim čemu uopće to... Na Sony Ericssonu ako bi se koristio pointerom, to se vleklo po ekranu kao krepana živina... Nije imalo skoro nikakvu svrhu...![]()
ne radi im stranica damnit!
Ugl instaliraš Puppetmaster na komp i upališ server za javu
Instaliraj java puppetmaster na mob i pokreni, on če ti naći server na kompu i to je to. Sad imaš za birati opcije (winamp, wmp, bsplayer, powerdvd, čak i explorer, tak da moš kopati po hardu i pokretati filme i mjuzu iz direktorija)
Ak imaš Bluesoleil, prvo upali COM port servis i pogledaj koji je, pa njega odaberi u opcijama serveru
e, ja sam malo glup, ali....
Gdje je ta java aplikacija? U kojem Folderu? U npr. JavaClient Folderu mi je .rar sa 100 fileova. Kaj točno stavim na mob??
Cijeli .rar mi neće mob otvoriti![]()
BTW, V3rt ja sam iz Zlatara!!!
Zadnji uredio geniusboy : 20-07-2006 u 13:02
Ajmo ovak:
Deinstaliraj Puppetmaster koji imaš trenutno.
Skini ovo
Instaliraj
U paketu imaš .dll file, njega kopiraj u c:\windows
U JavaClient direktoriju imaš Puppetmaster.jar. Njega kopiraj na mobitel.
Pokreni program na kompu (ak imaš Bluesoleil, aktiviraj Serial port servis, u task baru ti bude skočila poruka koji je broj com porta).
Sad u programu napravi server (preferences, add device, server for java phones). Odaberi Com port koji ti je bluesoleil odredio.
Pokreni program na mobu, search, pronači će ti server na kompu. To izaberi i to je to
EDIT: zlatar, pa dele sam sake male na pijačecafe bar Victoria
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 20-07-2006 u 15:35
E, hvala ali mislim da to nebu išlo...
Prvo, ovo sa java clientom i .jar datotekom sam napravil i prije, ali mi mob nemre otpreti tu datoteku... nemam pojma zakaj?!
A drugo, kad mi puppetmaster najde mobitel imam samo na izbor "java....via GPRS" a ne i ono drugo kaj bi ja mislim trebal imati??? Tak da.. ne znam, možda sam u krivu...
p.s.
Znam za Victoriu, ali baš i nejdem tam... Ali barem neko domaći na netu![]()
meni je dobro radilo samo to troši bateriju ko ludo...Izvorno postao frish-KI
Seriously?
Radi ovaj način sa Puppetmasterom i na nokiama recimo?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da, imaš i java i symbian verziju.
Ali za simbyan ti je kvalitetniji ControlFreak
Bookmarks