Logitech MX1000Izvorno postao VandaL
ja ga imam, jako sam zadovoljan, integrirana baterija dosta traje, nemam problema sa nepreciznosti, ili nekim drugim problemima, jako ugodan u ruci, kao radnu površinu koristim lakirani stol, i laser radi izrazito precizno.
Logitech G5
Logitech G7
G serija je "gaming" serija, dakle miševi namjenji igranju, nešto više tipaka, a razlika između G5 i G7 u globalu je ta da je G5 ima žicu, i dodane tipke koje se navodno mogu ugradit, ovisi o namjeni, a G/ je nasljednik MX1000 dakle, bežični, također namjenjen za igranje, nešto ima razlike u LED diodama, rasporedu tipaka, a što se tiče usporedbe preciznosti, nigdje nije konkrretizirana. Za ruku, koliko vidim, sva 3 su odlično građena, što bih ti ja preporučio, ni sam ne znam, ovisi koliko ti trebaju te dodatne G funkcije, i ovisi koliko imaš novaca na raspolaganju, no jedno ti mogu sigurno reči, a to je da koji god uzmeš od ta 3, nećeš pogriješit, ja sam itekako zadovoljan sa MX1000, al prednost dajem bežičnom, žica mi itekako ne leži, prednost je velika, no ako si zahtjevan, možda je tebi od neke važnosti.

Odgovori uz citat
)... moram jos probati kako radi u PS-u i u AA.....
Bookmarks