hajmo po redu, evo šta ti ja znam
1. Možeš i mp3 player i mp3 zvojnavu i tako to
3. Ja mislim da nije izbirljiva
4. mono zvuk
Planiram prodat svoj K700i jer mi SE već lagano ide na ***** sa svojim joystickom i malo mogućnosti te kupit Nokiu 6600. Vidim da je to jedan od najjeftinijih Symbian mobitela što mi igra veliku ulogu. Imam par pitanja vezanih za taj mob:
1. Jel se može za zvonjavu stavit neka MP3 melodija? Znam da po defaultu ne podržava MP3, al možda postoji način.
2. Što je sve potrebno za stavljanje novog softwarea te koliko to sve košta, ako znate? Zasad imam samo BT adapter koji mi tu ne može pomoć.
2.a) Koji je najbolji software za nju?
3. Kakva je po pitanju memory kartica? Jel izbirljiva ili prima sve što se gurne u nju?
4. Jel zvuk na slušalicama stereo ili mono? Namjeravam je koristit kao MP3 player. Koji max bitrate i frekvenciju uzorkovanja podržava?
Kakav bi bio vaš komentar na tu zamjenu? Jel postoji još neki Symbian mob u rangu K700i po cijeni (cca 600 kn)? Ako 6600 ima nekih većih nedostataka, molim nabrojite ih.
Mislim da je to sve što me trenutno interesira, ak se sjetim još čega, stavit ću.
Unaprijed hvala.
hajmo po redu, evo šta ti ja znam
1. Možeš i mp3 player i mp3 zvojnavu i tako to
3. Ja mislim da nije izbirljiva
4. mono zvuk
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
od starijih symbiana eventualno 3650 i 7650,ako nadjes ocuvane.
kaj hočeš reči da su bolji od 6600???Izvorno postao zmija
@domy_os
6600 ti je ok mob, ima ti Symb. OS 7, dok ovi stariji OS 6
Za zvonjavu ide mp3 kao i za poruku, samo se treba prije jedan codec ubacit
Noviji soft, odnosno Firmware je moguč samo u servisima i kreče se oko 150 kn
Mob prima samo MMC i koliko znam bez problema ide 512 mb u nju
Što se tiče zvuka, mono je, tako da baš nije preporučljiv za korištenje kao mp3 player
ali definitivno je mob odličan za 600 kn
Još jedno pitanje: jel se može upravljat kompom preko BT-a kao na K700i? Vjerojatno postoji programčić neki, al pitam ipak. Znam da se može preko IR-a upravljat, al BT mi je praktičniji. Na K700i si fino iz druge sobe ili WC-a mjenjam mjuzu.
Što se tiče kartica, nisam mislio na tip kartice (naravno da ide samo MMC i RS-MMC s adapterom) nego na proizvođače kartica. Jel izbirljiva po tom pitanju?
Ko što su već neki rekli, na 6600 pomoću kodeka možeš postaviti MP3 kao zvuk zvona (bila je negdje ta tema), a zvuk na slušalicama je mono...
Ako ga misliš koristiti kao MP3 player, nebi ti preporučio, što zbog mono zvuka što zbog baterije koja dura max nekih 2 dana ako ju štediš...
Što se tiče MMC kartica, ja sam imao neku Super Talent od 256MB i radila je bez problema...
I ja sam prije nekih 8 mjeseci napravio istu promjenu: K700 za 6600 i nisam požalio...
Slobodno mijenjaj...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mijenjaj...![]()
da možeš upravljat kompom i to preko programa Control Freak, mogu ti na mail poslat...naravno putem BT-a
nisam rekao da su bolji.pitao je da li ima jos neki jeftiniji symbian.Izvorno postao Nono01
Da, pitao sam jel ima još neki jeftiniji Symbian, al ova dva su mi preglomazni mobovi. 6600 nije puno manja, al ipak je. K700i je vjerojatno već prodan. Dobio sam lovu, al je mob još kod mene da si prebacim adresar na komp što znači da je operacija u tijeku.![]()
...tu se nema što razmišljati - 6600 definitivno jer razloge znaš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A kak vam se čini Panasonic X700? Vidim da ih ima po cca 800 kn. Ima isto Symbian 60 v7.0 ko Nokia 6600. Prednosti i nedostaci u odnosu na 6600?
...koristi ponekad PretraživanjeIzvorno postao domy_os
:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20931
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Budući da sam 6600 u Osijeku našao za 700 kn što je 100 kn jeftinije od X700 kojeg još ni nema u Osijeku, uzimam 6600.
Još ću za stavljanje novog softwarea iskeširat 70 kn. Tip kaže da je zadnja verzija koju ima 5.53. Jel to najnovija?
Planiram uzet i neku od ove dvije kartice:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...90795740088296
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...90795740088296
Hoće li to radit u paru sa 6600?
zadnja verzija je 5.53 i obje če ti kartice radit na mobu, ali za svaki slučaj isprobaj u dučanu prije neg kupiš
Bookmarks