paypal ne radi u hrvatskoj, jedan od načina je da odeš na poštu i uplatiš na njihov broj računa koji imaš na stranici putem western uniona(ogromna provizija), a drugi način je da netko plati putem amex-a.Izvorno postao fuzija
Kako to izvesti iz Hrvatske, odnosno kako paypal natjerat da radi kod nas? Da li je itko vec kupovao? Pls help...
paypal ne radi u hrvatskoj, jedan od načina je da odeš na poštu i uplatiš na njihov broj računa koji imaš na stranici putem western uniona(ogromna provizija), a drugi način je da netko plati putem amex-a.Izvorno postao fuzija
kako mislis preko amex-a??? objasni ako ti nije bed kako preko American Expressa kupit?Izvorno postao zerobravo
ovako, poslao sam frendu poruku koji je isto ovdje član da mi točno objasni postupak, on je kupio prije mjesec dana, pa čim mi odgovori, ja tu napišem postupak. ali uglavnom može se, bez obzira na paypal.Izvorno postao fuzija
e hvala ti puno, do sad mi nitko nist nije konkretno rekao, jedni govore da moze, drugi da ne moze a nitko ne zna kako...
Bookmarks