![]()
Kako sam juce dobio to sra...e od mobitela,htio bi samo reci: Ljudi ne nasjedajte na reklame.Kazu puna multimedia, a mp3 player nema equalizer, i jos gore, nema ni jedan koji bi ga zamjenio u simbianu.Ima za negov novi simbian nekih 5-6 programa koji nemaju veze sa mozgom.Radio je stereo,ali da nesto uhvati u stereo modusu? Evo ovdje kod mene u Minhenu moze Bayern3 stereo,ostali pravi senderi su mono.To sra..e od mobitela, cu u augustu poklonit mojoj babi za 90-ti rodjendan.Ja ode sad na Marien-Platz da si uzmen 6680.
![]()

Kako sam juce dobio to sra...e od mobitela,htio bi samo reci: Ljudi ne nasjedajte na reklame.Kazu puna multimedia, a mp3 player nema equalizer, i jos gore, nema ni jedan koji bi ga zamjenio u simbianu.Ima za negov novi simbian nekih 5-6 programa koji nemaju veze sa mozgom.Radio je stereo,ali da nesto uhvati u stereo modusu? Evo ovdje kod mene u Minhenu moze Bayern3 stereo,ostali pravi senderi su mono.To sra..e od mobitela, cu u augustu poklonit mojoj babi za 90-ti rodjendan.Ja ode sad na Marien-Platz da si uzmen 6680.
Odgovori uz citat
Tacno.Smece!.Surfajuci po nekim stranicama i forumima nadjoh puno ljudi slicnog misljenja.Naprimjer kad se pojavi neki simbian program ili java koji na tom sra...u laufa,ljudi to docekaju sa ovacijama.Ljudi!!. jos jednom, zaboravite simbian 3-er edition.Za njega nema nista.Ko se zeznuo kao ja,mora cekati jos 3 godine, da se sve ovo do sada prebaci na to.Ali ja ga bogami ne ceko.Zamislite gdje bi B.Gates zavrsio da je svoje Windowse tako nekompatibilne pravio.Nokia me razocarala,ali pravi dobre Hedije.Sad sam malo njuskao po gradu i u zabludi sam
ok, odluka je pala N70 i to ovdje za nekih 50-setak eurona.
Bookmarks