Koji konverter koristiš? Jel gledaš video sa slušalicama uključenima?
Moze li mi ko pomoci?
Zelim na Ipod-u gledati i slusati video spot.
Stavim spot na Ipod i nece da mi ga prikaze, ja ga onda konvertiram u format za Ipod i onda mi ga prikaze, ali nema zvuka, nego samo slika.
Sto trebam ucinit, da mogu gledat i slusat spot na Ipodu kao na televiziji ili kompjutoru?
Koji konverter koristiš? Jel gledaš video sa slušalicama uključenima?
Testis unnus, testis nullus!
koristim konverter koji ima u programu iTunes, automatski mi stavi neki konverter neznam koji.Izvorno postao marko6630
Konvertira mi se (video) u format M4V, znas li koji dobar program osim iTunes za konvertiranje u M4V?
Naravno, slusalice su mi u usima.
Probaj s ovim.
Testis unnus, testis nullus!
Ovaj ti link ne radi.Izvorno postao marko6630
Al nasao sam neki drugi link s ovim programon i izabrao jedan video i njega formatirao i radi. Sad mogu i slusat spot.
Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I hvala.
A imaš nano? ja bi trebala neke videe za nano
nano nemože reproducirat video.
al mislim da ima neki program s kojim se može...
Koliko ja znam jedina mogućnost je instalacija iPodLinuxa na njega. Taj Linux ima mogućnost reprodukcije videa, ali time mijenjaš kompletan iPodov software tako da ne znam koliko ti se to isplati. Neko jednostavnije riješenje ne postoji.Izvorno postao Baby_Blue
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ne isplati se, jednostavno je premalen ekran za gledanje videa.Izvorno postao DJ DeVelox
Naravno da se ne isplati... Ali moguće je s tim iPodLinuxom. E sad, kakva je korist gledanja filmova na njemu nemoj mene pitati.Izvorno postao SEGA
Ja ne gledam video ni na mobitelu, za to služi komp/laptop.
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Bookmarks