ja mislim da možeš sa onim oriđiđi softom kaj dojde uz mob! ja sam tak mogel na samsungu x600
prebacit na komp, drugi mobtel, bilo di samo da ih nemoram rucno prepisivat. imam doma bluetooth za komp ali kad mob spojim s kompom nisam naso ni jedan nacit da prebacim poruke. ima ko kakvu ideju?
hvala
ja mislim da možeš sa onim oriđiđi softom kaj dojde uz mob! ja sam tak mogel na samsungu x600
Kako kaze nono01 downlodaj i instaliraj pim manager (mislim da se tak zove software) i samo spoji mobitel i komp prek bluetootha. Moras paziti da su kanali bluetootha uskladjeni, tj da su na istom kanalu i nemas problema!!!
evo uspio sam, hvala na pomoci.
gjuo76 ovo mi nije nikako jasno mozes malo pojasnit
"Moras paziti da su kanali bluetootha uskladjeni, tj da su na istom kanalu i nemas problema!!!"
To nije ni meni baš jasnoIzvorno postao m3 power
![]()
Znam da jedino moraš uključiti bluetooth na mobu, uključiti opciju "Vidljiv svima" il tak nekaj i sve bi trebalo raditi (naravno, i na PC-ju treba biti uključen bluetooth i instalirani driveri)...to s kanalima prvi put čujem...
Bom Chicka WahWah
ma meni radi i uspio sam ali mi nije jasno ovo s kanalima.
i sad se javio jos jedan problem kad izlazim iz pim manegera, komp mi izbaci plavi display i kaze da je sistem u opasnosti zbog (onda izbaci neke cudne sifre) ili software nije valjan, a instaliro sam ga s originalnog cd-a. jel imo ko slicnih iskustava?
To ti mora biti neka druga greška na kompu koja ti se navjerojatnije manifestira putem Samsungovog softvera, pa misliš da te zeza softver...ako je sa originalnog CD-a, onda sa njime ne bi trebalo biti problema...
Bom Chicka WahWah
Ima li ko neki link za neki manager koji radi na samsungu D500 za prebacivanje poruka preko USB-a ili bluetootha? JA sam skinula neki, ali ne radi...
Bookmarks