opet sranjenakon promjene sofra u vipu javio mi se problem s bt-om nije da neradi ali
kad ja zelim poslati ili primiti nesta od nekih modela t630 i nekih k750i nemogu, ja pokusam njih naci i ne mogu oni mene isto tako ili u nekom slucaju ako ih nadjem i pocmem slati datoteku prekine se veza!! a kad se pokusaju prepoznati ta dva moba uspiju se prepoznati!
a ja sa drugim mobitelima normalno uspostavim vezu preko bt-a i mogu i primiti i slati datoteke a i oni mene normalno prepoznaju!!
s nekim mobitelima hoce se spojit a s nekima nece a prije promjene sofra s istim tim mobitelima s kojima se sada nezeli ili nece spojiti normalno se spajao i prenosio datoteke!! why?? dali sam ja propustio nekakvu postavku na mobu ili opet na onaj prokleti servis??? vidljivost je ukljucena za sve uredjaje
nikako nevolim taj servis pa reko da radije pitam ovdije dali se sta moze ili sam ja propustio sta...
e da i kolika je sansa da se dobije novi mob posto se eto stalno javljaju nekakvi kvarovi?? znam za onu shemu ako se mob ne moze popraviti da se dobije novi a za ovako nesta?

nakon promjene sofra u vipu javio mi se problem s bt-om nije da neradi ali
Odgovori uz citat
Bookmarks