dobar nacin hvatanja lopova, ali soma kuna je po meni premala nagrada
Ovako pocinje newsletter od HgSpota:Uhvatite lopova!
Naša nova nagradna igra nije vezana za računala, nego za kriminalistiku. Nakon objavljivanja slika glumaca koji glume glavne uloge u našem dokumentarcu, priča o tome raširila se po Hrvatskoj (i Bosni) u roku samo jednog dana. Sam dokumentarac nećemo objavljivati nego ostaje kao dokazni materijal, a svaku slijedeću krađu objavit ćemo na našim stranicama. Pozivam vlasnike i zaposlenike i drugih dućana da prouče lica sa naših stranica, možda zamijete poznate "kupce".
Još malo internih obavijesti, odgađamo otvaranje gornjeg kata za tjedan dana. Cilj nam je da ulazak na gornji kat dočekate otvorenih usta od zapanjenosti i zbog toga želimo svaki detalj na svojem mjestu.
A evo sta je na njihovom homepageu
![]()
![]()
Molimo da sve obavijesti šaljete na hgspot@hgspot.hr.
Obavijest koja pridonese hvatanju lopova nagradit ćemo sa 1.000 kn
Ako si gladan pojedi nesto
dobar nacin hvatanja lopova, ali soma kuna je po meni premala nagrada
Ne kužim ovo s glumcima? Kaj se radi o isceniranoj krađi ili je to samo tako ironično napisano?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ironija moj WB,bolje nac lopova i uzet mu lap-top![]()
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks