ajde napokon da su i nesto za nas napravili. A odakle ti to? na stranici nista ne pise.
Korisnici uslugu mogu koristiti aktiviranjem iste putem USSD koda *122# i slušalica za poziv. Aktivacija iste naplatiti će im se jednokratno u iznosu od 20,00 kuna (PDV uključen). Uvjet za aktivaciju usluge je da korisnik ima dovoljan novčani iznos za aktivaciju usluge (dakle korisnik ne može imati negativan saldo na Simpa računu).
Korisnik nakon aktivacije usluge plaća samo prvu minutu poziva prema standardnom cjeniku Simpa tarifnog modela. Nakon prve minute poziv je u potpunosti besplatan.
Ponuda besplatni razgovori za Simpa ljeto uključuje mogućnost korištenja ponude besplatnih razgovora unutar T-Mobile HR mreže. Prva minuta poziva se naplaćuje po standardnoj cijeni Simpa tarife koju korisnik koristi. Nakon plaćene prve minute, ostatak poziva je potpuno besplatan.
ajde napokon da su i nesto za nas napravili. A odakle ti to? na stranici nista ne pise.
iPhone 5s 16 GB
siguran sam da postoji korisnika kojima je ovo jako dobro doslo , ali meni to nije osobno nikakva pogodnost , kad mi razgovori traju tak minutu - dvije
al ajde , bar se nesto događa
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
meni pase, jel sam uvijek do sad pricao 2-3 minute po prosjeku, a sad cu i duze. A za onaj jedan broj koji stalno zovem i najvise pricam imam vec tele2 mukte
iPhone 5s 16 GB
sutra ce objaviti....od kuda mi to necu reci
dobro, nema vezeIzvorno postao gogo0077
a znaci cijene ostaju sve iste, samo je nakon minute prema 098 mrezi poziv besplatan?
iPhone 5s 16 GB
Ja isto mogu potvrditi ove informacije iz stopostotnog izvora.![]()
Hihi, opet pušiona za pretplatnike. Ovo je puno bolja ponuda.Izvorno postao gogo0077
Tako je... ponuda jos i ukljucje:Izvorno postao imatic
Simpa ti i ja brojevima(samo ako su 098,099)
Govornoj pošti
T-Mobile imenik
Preusmjeravanje poziva
e decki super, bas ste me obradovali s tom vijesti![]()
iPhone 5s 16 GB
Err a kolko je to? jel to samo tih 20 kn, ili bas ima neka odredjena svota? Bum cital sutra na sluzbenoj obavijestiIzvorno postao gogo0077
Enivej ovo je definitivno odlicna stvar![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Evo i sa njihove stranice:
Plati prvu minutu pa razgovaraj besplatno koliko želiš.
Sa Simpa besplatnim razgovorima zaboravi na vrijeme! Nakon prve minute, razgovori s više od 2 milijuna prijatelja unutar T-Mobile HR mreže su besplatni! Uslugu aktiviraj unosom *122# u svoj mobitel i razgovaraj koliko god želiš.
Prva minuta poziva se naplaćuje po standardnoj cijeni Simpa tarife koju koristiš. Besplatni razgovori unutar
T-Mobile HR mreže obuhvaćaju i pozive prema Simpa ti&ja brojevima, preusmerenje poziva unutar T-Mobile HR mreže, pozive prema VMS-u i pozive prema 1588 (T-Mobile imenik).
Promotivna ponuda vrijedi od 1. srpnja do 31. kolovoza 2006.
Aktivacija usluge jednokratno se naplaćuje 20 kn.
iPhone 5s 16 GB
Eh, jedino je bed da jeto isto samo kao "promotivna pounda". Naravno, to će ostati zato što im je to odgvor na vruću tarifu i 50% ponudu od vipa. Sada je vip na redu da nešto napravi jer su sada oni po svemu najnepovoljniji.
Ponuda je ok za one koji tazgovaraju po pola sata i više a za one koji vode standardne razgovore od 1-3 min isplativost je upitna...
nista mi ne predstavlja tih 20 kn (koje cu ustediti razgovorima s ovom novom akcijom) a vjerujem da cu sada razgovarati i vise od 2-3 minute, ipak je free![]()
iPhone 5s 16 GB
Zašt se ne bi isplatilo onima koji razgovaraju 1-3 min. Bez te tarife bi platili recimo 3,6kn, a s tom tarifom 1,2kn. Mislim da je super ljetna akcija, najbolja od t-mobilea ikad. Slažem se da vip sad ima definitivno najlošiju ponudu, al da će poduzet nešto sumnjam.Izvorno postao supercom
Slazem se s Ojpijem, definitivno se isplati i ako ces pricati samo 2 minute, jer je vec tu usteda 50%, a dalje samo raste. Odlicna ponuda T-mobilea za Simpa korisnike, definitivno najbolja do sada i mozemo se samo nadati da ce ostati i poslije ljeta.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Eh, da ostane i poslije ljeta t-mobile bi bio najcool mreža u HR (ali onda bi već i tele2 napravio nešt slično), ali to se naravno neće dogoditi jer gdje bi onda bila njihova zarada...Izvorno postao xianfu
Pa u njemačkoj valjda![]()
ja ne kuzim kaj imas pricat vise od minute , kazes tom nekom di si , kaj trebas , i kaj ocekujes od njega da napravi
on kaze mogu/nemogu , ak nemre , dogovorite se kad ce moc.
pa necu sad sapunice pricat.![]()
al to sam valjda samo ja ..
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Well, ok mozda i nemas kaj pricat dulje od minute, al s druge strane ti ovak i onak tu minutu platish, a bome i svaku dodatu.Izvorno postao Ljubav
Ak aktiviras unlimited, onda ti je opet svejedno jer prvu minutu platis, a ostale pricas kolko te volja, ak je tebi sad bed dat tih 20 kn onda neznam, fakat 20 kn je nista, razmel bi da se radi o 200 kn![]()
![]()
Enivej, ja sam si aktiviral
Da steta kaj ce to trajat sam mjesec dana, al moguce da ce i ostat samo kaj ce mozda ona aktivacija biti neke skuplja, ugl vidjet cemo![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Ma ne postoji ta akcija gdje T-Mobile gubi pare. Oni uvijek zarade, vjerujte mi, i još se u svojim internim krugovima ponose tom činjenicom, a bogme se i dobro ismijavaju Vama korisnicima. Za Tele2 su izjavili s podsmjehom "tu su, a k'o da ih nema" pa si vi sad mislite kak je njima konkurencija u igri.
Većina ljudi je uvijek škrtarila na pozivima i pričala do 15-30 sek., a sad će svi pričati minutu i više jer će htjeti iskoristiti "besplatne" minute i tu će naravno T-Mobile zaraditi gadnu lovu na điberskim Hrvatima koji uvijek hoće iskoristiti svoje "besplatno" pravo. Čak štoviše sad će biti još više poziva i to onih bespotrebnih, kao "besplatno" je pa idem malo žlabrati. Nema besplatnog kod kapitalizma to ste već trebali naučiti do sada.
Nitko ne kaže da je besplatno, nego da je dobra ponuda, a to da će se t-mobileu smanjiti zarada sam rekao samo ako produži akciju i to stoji, samo što se to neće dogoditi.Izvorno postao bluntafari
Ja mislim da im se neće smanjiti zarada nikako, a napisao sam i zašto.![]()
Mislim da tarifa nece ostati nakon ljeta,kao sto nije ostala ni ona sto je Vip imao(10kn za 3 mjeseca).Ako ostane onda ce cijena definitivno biti veca.I biti ce mjesecna naplata!
Zarada im 100% neće pasti. To će mnogi aktivirati jer im se ćini jako povoljno pa će dobiti od svakoga 20 kn. Razgovori će trajati duže, mnogi prićaju oko 15 sekundi, a sada će im biti puna minuta.
I što vam je to platiti 20 kn... nije baš puno...
Bookmarks