Znate one efekte koje imate npr. kada svira alarm, dođe poruka, stavite mob na punjač? pa svjetli onako kako nemožete namjestiti za pozive?
E našao sam način kako to izvaditi iz dubine telefona pomoću far menagera i dodati to isto na već postojeće svjetlosne efekte.... (njih 8)
evo ovako... Napravite prvo novi folder na desktopu i nazovite ga npr. svjetla
spojite mob na far menager... odite u sljedeći folder:
označite sve tako da kliknete na prvi efekt stisnete shift i strelica prema dolje... kopirajte sada to sve u taj novi folder na kompu...
odite sada u folder user i nađite LightEffects i tamo kopirajte sav sadržaj vašeg foldera sa kompa
eto... sada ukupno imate 15 svjetlosnih efekata na vašem sony ericssonu z520i
NE ZABORAVITE SE VRATITI NA POČETAK SA ".."
Također je moguće raditi vlastite efekte... međutim to je dosta teško... morate znati koji kod koje svjetlo pali a koji kod gasi...
Otvorite .iml file sa NOTE PAD-om pa će te ugledati nešto ovako...
ILM1.0
# Copyright 2005 Sony Ericsson. All rights reserved.
# "poweron" light effect pattern
R1
TG2L6I100D200
TG2L7I100D200
W100
TG2L5I100D200
TG2L8I100D200
W100
TG2L4I100D200
TG2L9I100D200
W100
TG2L3I100D200
TG2L10I100D200
W700
TG3L2I0D0
Možete otvoriti drugi svjetlosni efekt pa kombinirati te kodove (provjereno radi) Dakle možete raditi unikatne svjetlosne efekte...
spremate sa save ne sa save as jer će vam u txt spremit...
Eto gotovo je moje istraživanje na temu ovogaMislim da smo jedini forum s ovom forom
Sve ovo je shvaćeno mojim logičnim razmišljanjem jer kad sam vidio folder sa svjetlosnim efektima poziva znao sam da je negdje i folder sa efektima ostaloga... Pa i logično je da se to može skopirati u folder sa postojećim efektima...

Odgovori uz citat
Bookmarks