dosao je u oglasnike 300eura dodje
p.s. zasto su samo dvije teme u oglsniku pod siemens??
dosao je u oglasnike 300eura dodje
p.s. zasto su samo dvije teme u oglsniku pod siemens??
i ja sam to jucer vidio... nije ni puno, a opet, taj mob nije bas krcat funkcijama... mislim da se taj mob uopce nece dobro prodavati...
ne znam za druge al znam da ja necu... iako bih volio imati nekog siemensa....
Forumaš godine :)
pa ima puno funkcija, lijep je, ali je bed kaj ima malo memorije i kaj nema ni irda ni Bt
E comaratore moj, zato što ti prikazuje samo teme u koje je netko nešto postao u zadnjih 30 dana. Odi na onaj padajući meni desno dolje pa si stavi da ti prikazuje sve teme od početka pa ćeš ih vidjeti čak 10!Poslao: coma_zgb
p.s. zasto su samo dvije teme u oglsniku pod siemens??![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
st55 koliko znam, nema javu...veliki minus...
@vrag mislim da ima
@whiteboy nisam se toga uopce sjetio, mislio sam da mozda ima nekakve veze sa tim sto ima problema sa forumom u zadnje vrijeme
Eto, malo smo posustali s tim cjenikom... nitko ništa ne posta. Ajde ljudi, bar vi koji nemate silne ispite, malo obnovite bazu...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Najveći minus je MEMORIJA!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I to sto je SIEMENS logo jedino siemensovo na tom telefonu...![]()
pa memorije sveukupno ima oko 5 MB, ali to što je rekao sezam, siemensov je samo logo![]()
maraschino - PTICICA
Čitam u Mobilu da će prvo izaći kod T-mobilea(kao MT50).Znači da T-mobile ima prste u tome.
To je LOŠE!!!
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@3aTmr
Koliko znam memorije ima 1.2 MB
Točno, 1.2 MB. Odkud vam 5 MB-a?
evo usporedba ekrana od t610 i st55 fakat je jeben ekran, a sto se tice jave, pogrjesio sam nema javu ali ce doci st55i koji ce ju imati
![]()
p.s. sorry na velicini slike
CameraPoslao: Eminem
Najveći minus je MEMORIJA!!!
The ST55 has a built-in VGA-camera, which means it can take photos up to resolution 640x480. That's currently the highest resolution available on mobile phones. It can also take photos in the resolution 160x120 and 320x240. The photos are saved as JPG and the memory dedicated for photos is around 1.3MB and it's also possible to move the photos to the Picture memory, which makes another 1.2MB available and a total of 2.5MB for photos. The photos can be sent to a PC by using e-mail or data cable. Fastest way to access the camera is to set it as the right softkey. You can also press Menu - 8 - 1. The display viewfinder is excellent and when taking photos, the ST55 is really quick. Half a second after you have taken the photo, it's ready to be saved or dismissed. There is a sound when taking images, but this can be turned off by setting the phone to silent.
@COMA
jesi primjetio kako je t610 na toj slici malo zarotiran tj. nije u istom polozaju kao st55... Mislim da je cilj toga pokazati da st55 puno bolje prikazuje slike ali mislim da to nije tako.
Onaj tko je slikao t610 u tom polozaju je znao sto radi...
Znam to jer su na t610 slike super i ne izgledaju tako lose pod normalnim okolnostima... tako izgledaju samo kad se u ekran gleda iz kosa
gle neznam, nisam ja tu ni za st55 ni za t610, vidim da se na st55 boje jebeno prikazuju, a ti mi reci kakva je usporedba sa t610 ako je bolje nego kaj ova slika prkazuje! jel se moze mjeriti sa ovom slikom od st55?
Pa trebao bi moci. Sad da imam takav background stavio bi ga...
Al ova gore slika je cisto zavaravanje ljudi
pazi. ipak je to rewiev na club siemens stranicama; sigurno je da će sve biti na strani siemensa
maraschino - PTICICA
@sezam daj stavi neki slicni background pa da vidimo
Evo nasao sam ISTU sliku...
Na t610 izgleda skoro isto kao na kompu!
evo jos dvije
![]()
![]()
ajde je stavi na mob i slikaj ako imas digitalacPoslao: sezam-picika
Evo nasao sam ISTU sliku...
Na t610 izgleda skoro isto kao na kompu!
Kod mene slika izgleda barem duplo vjernije nego na njihovom t610... hm...
Kod mene je trava zelena![]()
Bookmarks