Nije mi jasno,nekužin baš češki.Jel posli ovog tuninga S65 može puštat mp3 ili ne?
Evo ispod imate link s uputama na češkom, pa ko voli nek izvoli!
LINK:http://www.siemensmania.com/content.php?id=747
Nije mi jasno,nekužin baš češki.Jel posli ovog tuninga S65 može puštat mp3 ili ne?
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
NE - to ovisi o hardware-u, a ne samo o software-u...
maraschino - PTICICA
Čemu ond ovaj thread?
Pa pogledaj o čemu se radi. Preuređuju izgled sučelja da izgleda ko s75.Izvorno postao Ro@m
Znači, samo dizajn.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
badave ti onda sučelje,kad se može skinuti samo meni od S75 i staviti ga na S65 ako se kome sviđa.Kažeš da nemre svirati mp3?onda si bolje nabaviti S75 ako ti je zbog mp3-a.
Da, u pitanju je samo izgled i dodano još par patcheva.... Ja sam ovo probao, ali sam naišao upravo na onaj problem koji prijatelji čehi i navode da bi se mogao desiti , a to je da ne mogu swup-ati telefon ( dobijam poruku "Only secure update allowed!"). Međutim ne uspijevam ni staviti telefon u servisni mod kako oni preporučuju, pa me zanima postoji li neko drugo rješenje za to???
Inače valjda teme od S75 i ne mogu na S65 pa je zbog toga cijela ova "konverzija" + eto patchevima se dobije još par funkcija (i izgled) -
Rychlost blikani kurzoru
Odstranění hlášek
Odstranění zvuku u videa
Osvětlení po 5%
Přijímání hovoru pouze zeleným tlačítkem
Změna dělitele v menu
Mini GPS (doporučuji přečíst si tento článek)
Neomezené nahrávání videa
Odstranění hlášek "Profil aktivován" a "Seznam je prázdný"
Práce s telefonem bez SIM karty
Flash SMS
Změna progressbaru
Techfont s diakritikou
Ajde ako neko zna rješenje za swup neka javi, pa da probamo i ovo!!
Što se tema tiče,ja mislim da su kompatibilne iz serije x65 i x75.
A ovo drugo bi ti trebalo jedino ostati flashat mobitel.
x65 i C/CX/M75 su kompatibilne. S/SL75 imaju malo drugačije teme, ali se bez problema mogu preurediti u x65 verziju.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Možeš mi reć kako?Nabavio sam par dobrih tema i sad ih treba preradit!Izvorno postao V3rt!g(o)
A da otvoriš novu temuIzvorno postao Ba®t
?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks