mislim prekinuti pretplatu u t-mobile istekla mi obveza od 12 mjeseci,
zanima me sto ce biti sa brojem ,jeli I'm moram vratiti sim karticu
nemislim vise koristit taj Broj prijeci cu na vip
mislim prekinuti pretplatu u t-mobile istekla mi obveza od 12 mjeseci,
zanima me sto ce biti sa brojem ,jeli I'm moram vratiti sim karticu
nemislim vise koristit taj Broj prijeci cu na vip
1. mozes se prebaciti na simpa znaci taj broj ti postaje broj na koji uplacujes bonove
2. mozes ga jednostavno ukiniti - broj vise nitko ne moze nazvati kaze, broj nepostoji
3. mozes preci u drugu mrezu i zadrzati predbrojj i sve.
najisplatljivije:
1. ako ne mislis koristi taj broj vise hoces novi broj u drugoj mrezi, najbolje ti je, prebaciti taj broj na bonove, i prodati ga za 40-50kn
ucinicu pod dva
sto se dogada onda sa brojem,koliko vremena treba da ga dodi
elu drugom korisniku
I jos jeli se moze nabaviti neki broj tipa 222333 ili barem sesteroznamenkasti I kolika mu je cijena
Zašto su onda meni rekli kad sam prelazio sa simpe na pretplatu da se broj vise nemoze vratit natrag na simpu?
haaaaa?
Moze se broj prebacivati sa mreze na mrezu??
Npr. imam ja broj na vipu i ide on 0911234567
I sada prebacim ja njega na tele ili na tcom i on bude (pozivni od tele ili tcom)1234567?????
Samo će one koji te zovu živcirati obavijet tipa "broj je prenesen na tele2 mrežu, molimo pričekajte".
Ali boli te briga, ti to ne čuješ![]()
da, ali to je dio neke druge teme o kojoj smo pisali milju puta...
@clocker mislim da će ga vrlo brzo uvrstiti među slobodno brojeve, pa onda samo ovisi kad će ga netko kupiti...
da me stvarno smeta, reagirao bih sasvim drukčije, vjeruj mi!!!
ovo je opaska, moje legitimno pravo kojim temu usmjeravam na pravi put, to sam činio dosad svaki put kada sam smatrao potrebno i činit ću opet, jer ovo nije diskusija o tko zna čemu, već su čovjeku potrebne brze i točne informacije, a ne one koje ga vode na sasvim deseti put. tu je razlika...
hvala, do čitanja
Mislim da se ti brojevi ne vračaju tako brzo u prodaju jer se izdaju u serijama pa nema logike da uz toliko slobodnih brojeva ubacuju i neke nasumične.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ajd da iskoristim ovu temu pa da pitam...
Uzeo sam mob na pretplatu i bio sam obvezan placati 12 mjeseci i to je sad isteklo jel... e sad, kakva je procedura kad zelim prekinuti pretplatu, jel moram ici u VIP centar ili to mogu i nekako brze, preko neta, telefonom, faxom i sl. obavit?
ja sam se riješio t-mobile pretplate napokon! iako nisam bio dužan nekoliko godina sam ju imao..i skonto da im neću više plaćat po 500-600 kuna mjesečno a klinca ne razgovaram...
ne znam jel tako i za VIP ali...otiđeš do centra zatražiš ugovor o trajnom isključenju potpišeš i čekaš...eto..to je to
mama ti sestra!
Postavit cu ovdje pitanje jer se radi o prekidu pretplate. Naime, ugovor mi istice sljedeci tjedan i, kad mi je jucer stigao racun za rujan, krenula sam ga platiti i namjeravala odmah napraviti raskid ugovora, posto i onako moram platiti cijeli ovaj mjesec. A u T-mobileu mi covjek kaze da ako sad raskinem ugovor da ce mi naplatiti pretplatu za studeni?! Ja njemu izvadim ugovor i kazem da pise datum taj i taj, i da kako bi mi oni to naplatili za 11. mjesec ako ja raskinem u 10.? Na kraju mi je rekao da dodjem iza sljedeceg tjedna i da mi onda valjda nece naplatiti. Uopce ne kuzim u cemu je caka; ovaj mjesec placam cijeli raskinula ja ugovor 1.10. ili 31.10., ali za 11. mi mogu naplatiti eventualno radijsku frenkvenciju ako se to placa za jedan mjesec unatrag. Zna li tko o cemu on prica?
Bookmarks