Ako su ta 2-3 sata u komadu onda je t-mobileova ponuda najjeftinija
vidim ovdje se dosta raspravljalo koji operater ima bolju ponudu sto se tice besplatnih razgovora..ovako ja razgovaram s jednom osobom najvise na dan (zna se nakupit i po 2-3 sata), s ostalima skoro da i ne pricam...što vi mislite čija je ponuda najbolja? Od VIP-a gdje platim 25kn/mj i razgovaram 0kn/min mjesec dana (imaju ograničenje na 1000min) ili od TELE2 gdje je sve isto ko u VIP-u samo se plati 20kn ali je ograničenje manje tj. 500min ili sad ova nova ponuda Simpe gdje platim 20kn i platim prvu minutu ostale minute besplatno..
Predložite..(mozda ima još koja ponuda za koju neznam pa...)
Trenutno imam ovu ponudu od VIP-a i danas sam dobil poruku da sam ispuco 1000min, to samo ispuco u 2 tjedna i sad 2 tjedna sam pušiona...
Imam još jedno pitanje vezano uz ovu VIP ponudu, dali bi mi sad da posaljem ponovo poruku za aktivaciju ove ponude skinuli sa racuna 25kn i dali novih 1000 minuta? ili moram cekat da mi mjesecna aktivacija istekne?
pozzz
Ako su ta 2-3 sata u komadu onda je t-mobileova ponuda najjeftinija
ne nisu u komadu, razvuče se tih 2-3 sata na cijeli dan...
Samo kaj to nije dugoročno rješenje, a lepom poručujem da nema jeftinijeg od 1000 minuta po 0kn na bilo kojoj mreži to bilo. Jednostvno smanji razgovore.Izvorno postao Dark
![]()
Tele2: 4lipe/min
VIP: 2.5lipe/min
T-Mobile: 2lipe/min* kod razgovora od 60min (duži razgovor, manja cijena)
*nije uračunato početnih 20kn
Uzmi dvi vip kartice![]()
Izvorno postao lepizg
kupi voki - toki.
ne zajebavam se
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Izvorno postao Dark
Ja mislim da se najviše isplati uzeti t-mobile ali samo kako ćeš posli lita???
Samo ako razgovori prosječno traju bar 50min, inače je VIP jeftinijiIzvorno postao a.k.
btw. što se voki-tokija tiče, nije loša ideja, ali ako treba domet veći od nekoliko km, onda ništa od toga
mozda i budem, šalaIzvorno postao a.k.
da i ja sam mislio da bi bilo najbolje onda ostat na vipu, a daj mi recite dal ja sad moram cekat ta 2 tjedna da mi se ispuni kvota od mjesec dana ili mogu ponovo poslat poruku za aktivaciju pa ce mi opet uzet 25kn i imat cu ponovo 1000min?
ako se to moze onda super inace bi mi bio problem da ak ispucam kvotu od 1000min moram cekat pak do kraja mjesecne aktivacije
to neznam. ako se nemože, onda je opet t-mobile jeftiniji
VIP ti trenutno negleda to ograničenje od 1000 min. tj. možeš pričati dulje. Ta stavka je tu zasad samo kako bi se zaštitili od mogućih zlouporaba.Izvorno postao lepizg
Izvorno postao jay
Slažem se. Iz osobno iskustva znam da nece naplatit, osim ako utvrde da dolazi do zlouporabe.
www.oldiesclan.com
meni gledaju jer samo danas dobio ovu poruku od vipa sa broja 991:Izvorno postao jay
"Od mjesecne aktivacije 0kn dostigli ste 1000 min prema friends broju. Pozivi vam se do sljedece mj. aktivavije naplacuju prema standardnoj Vip friend cijeni.Vip"
nakon toga sam isao zvat taj svoj friends broj (cura mi je na tom broju) i skinuli su mi pare, provjerio sam
Mislim da bi ti bilo najjeftinije ako bi se ta osoba preselila k tebi or vajsaversaIzvorno postao lepizg
![]()
wow, ovo je prvi ovakav slučaj na forumu, u slučaju da trošiš više od 1k min/mj. uzmi simpu ova dva mjeseca iako ni tu nije poznato koliki je limit (zna tko?).Izvorno postao lepizg
a eto neko mora biti prviIzvorno postao jay
evo sad sam poslo poruku za aktivaciju ponovo te ponude a oni mi vratili kao da mi je ta ponuda vec aktivirana, pa sam ju ja sad deaktiviro pa cu je opet pokusat aktivirat, mozda upali (ak upali onda je to super, tada mi ispada 1min=0.025kn (tj 2.5 lipe) za razgovor s friend brojem)
javit cu dali radi
da upalilo je, znaci kad ode tih 1000min prije isteka mjesec dana onda deaktivirajte tu opciju pa kad vam jave da je deaktivirana opet ju aktivirajte i to je to, opet radi (naravno uzmu vam 25kn), znaci za 25kn razgovarate 1000min sa friends brojem (1min = 0.025kn), meni je super![]()
Zadnji uredio lepizg : 04-07-2006 u 08:56
pa ja razgovaram vise od 1000min mjesecno i nikad mi nisu poslali poruku da ce mi naplatiti razgovore prema frends broju.. doduse nemam vipme vec Plus 0, ali uvjeti su kako vidim isti.. i kod mene pise 1000min mjesecno. ne znam.-Izvorno postao lepizg
Očito da pretplatnici ipak imaju malo više "kredita"Izvorno postao khideg
![]()
Zar VIP nije tolerirao besplatne razgovore preko 1000 minuta ??!!! Ili su se i oni uobrazili kao Tele2?!
Nije ovo za mene ...
prije je tolerirao al sad ocito vise ne!!!Izvorno postao tomislav10
hm, ja svaki mjesec imam preko 1000min! i preko 2000min! dosad nikakvih "uznemiravanja" od strane VIP-a nisam imao! ja sam na prepaidu!
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
kolko ja kontam, lepizg prica samo sa frends brojem i ni ne zove druge brojeve..Izvorno postao zvijerka
meni su rekli prije jos kad sam pitao u vezi tih 1000min,. ako ti i pricas s frends vise od 1000, a ipak tu i tamo korstis broj i za druge ljude, znaci zoves brojeve koji nisi samo 0kn.. mi tih 1000 min necemo gledati, ali kao zoves samo frends a nista ne trosis na ostalo, onda je 1000min..
ja koristim VIP samo za te pozive za 0kn...i nikad me nitko nije uznemiravao i kaj ti ja znam...dobro,sad razgovaram manje,ali prije smo znali razgovarati po sat vremena dnevno...iako bi se vidli tokom dana![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Korisnici mogu neograničeno razgovarati u sklopu ponude besplatni razgovori za Simpa ljeto. Nema limitaIzvorno postao jay
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks