Ne znam je li baš do SIM kartice.
Evo, ja koristim VIPme i koliko god kartica promijenio do sada, uvijek čujem jeku u slušalici, bez obzira na model mobitela. Već sam se "navikao" na to.
Nadam se da sam pogodio pravi podforum, mislim da bi ova tema spadala najvise ovdje.
Imam jednu simpa karticu i kad razgovaram preko nje, bez obzira u kakvom je mobitelu, osoba s kojom razgovaram redovito cuje sama sebe kao jeku (znaci kaze nesto i pola sekunde kasnije joj se to ponovi u slusalici). Posto sam karticu isprobao u vise uredjaja pretpostavljam da je problem u njoj samoj. Kartica je stara oko 4 godine, znaci ona narancasta HTmobile simpa kartica. Da odem do T-centra, kazem da je ova neispravna i trazim novu ili je problem sasvim druge prirode?
Ne znam je li baš do SIM kartice.
Evo, ja koristim VIPme i koliko god kartica promijenio do sada, uvijek čujem jeku u slušalici, bez obzira na model mobitela. Već sam se "navikao" na to.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Meni se jeka javlja samo na jednoj baznoj stanici kada sam kod kuće (Požeština),inače je svugdje u redu.
Isto T-Mobile.
Jesi probao pricati preko handsfree uredjaja??
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne znam za kolegu, ali meni je isto i preko handsfreeja, BT sluške...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Koliko znam taj problem ne bi trebao biti do SIM kartice, vec do bazne stanice i opterecenja mreze.Kad je mreza preopterecena onda koriste pola govornog kanala i onda se moze javiti ta jeka,a kad je pun govorni kanal onda ne bi trebalo dolaziti do tog problema.
Ovak, taj problem se javlja na bilokojoj baznoj stanici u bilokoje doba dana, s handsfreejem nisam probao jel ga nemam. Sami mobiteli nisu neka klasa (simens C25, Moto C115, Samsung X100) ali s drugom karticom ni na njima nema jeke. stvarno neznam sto bi mogo bit uzrok.
Smanji zvučnik tijekom razgovora i neće biti jeke![]()
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks