daj mi model matične ploče, ja ću ti naći drivere....
Imam integrisanu zvucnu na maticnoj ali nemam drajver za zvuk. Mozeli mi neko reci sa kojim programom mogu naci odgovarajuci drajver. Znaci neki program koji bi mi nasao drajver za zvuk i instalirao, a ne da odem na neku stranicu...
daj mi model matične ploče, ja ću ti naći drivere....
Zadnji uredio Compov : 23-06-2006 u 12:22
Seriously?
To i jeste problem. Neznam model maticne...neko mi je govorio da otvorim kuciste pa da vidim ali i kad bi otvorio nebi znao gdje da procitam.Izvorno postao Compov
1. model je obično napisan velikim slovima (iznad slota za grafičku ili između 2 slota). ugl. nije teško za naći
2. čim upališ komp, kad ti detektira hard disk i cd rom, stisni pauzu na tipkovnici. Model bi trebao biti napisan iznad imena procesora (gore lijevo)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
najjednostavnija stvar ti je da odeš na windows update i od tamo možeš skinut drivere za zvučnu(bar ja tako skidam)![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Skineš Everest Ultimate/Home Edition i tamo pročitaš.![]()
Pa pokusat cu ili sa everestom ili da vidim na maticnoj, samo nemam ja taj problem nego komsijapa kad osem kod njega reci cu vam koja je maticna...
HVALA!
USPJEO SAMM!!!!
evo vam slika http://img63.imageshack.us/img63/749...board012bd.gif![]()
Pa eto nadzite mi drajver za zvucnu pa da ga skinem
Zadnji uredio shiljak : 01-07-2006 u 23:45
Eto ti model maticne, mozes li naci drajver?Izvorno postao Compov
samo malo....Izvorno postao shiljak
Seriously?
evo pokušaj http://www.asus.com/products1.aspx?l1=3 tu odaberi koji ti je socket i skini drivere...
i šta ti nemaš cd koji si dobio uz matičnu?
Seriously?
Imam i ja problema s driverima vjerojatno. Ne radi mi desni zvućnik. Nisu to zvućnici baš za komp nego koristim od linije Sony jer ona to podržava. A kad slušam na njoj nešto sa CD-a rade oba dva. Što nije u redu?
jel do kraja zguraš jack u računalo? Možda je oštećen izlaz za zvuk na kompu... Zvuk na kompu može ili raditi ili ne... Jedan zvučnik da radi drugi ne to je smiješno... Možda su ti svi kanali prebačeni na jednu stranu... pogledaj u VOLUME u tray-uIzvorno postao a.k.
Seriously?
Uštekam do kraja, nisam takav. A audio izlaz mislim da nije oštećen jer imam 2 pa teško da su oba... Pogleda sam i u VOLUME, davno. Sve je na sredini.
probaj spojiti slušalice... druge zvučnike....
Seriously?
Izvorno postao Compov
Spojio slušalice, jedna radi... Druge zvućnike nemam, ali opet je isto kao i sa slušalicama...
moguće da je krepao kanalIzvorno postao a.k.
![]()
Seriously?
Neznam ja što je, samo prije kad sam nešto pokušava, taj drugi je isto MALO ali stvarno malo proradio, tiho se čuo.
možda ti je kanal stišan... inače se može lijevi ili desni kanal stišati... Provjeri i to...Izvorno postao a.k.
Seriously?
Izvorno postao Compov
A di? Ako misliš pod ono volume, nije stišano.
meni je isto tako samo što ja imam još dodatne opcije zvuka... a imaš i ti sigurno...
Seriously?
Izvorno postao Compov
Imam, ali mislim da je ovo najvažnije.
kakve sad to ima veze? na kompjuteru je sve važno...Izvorno postao a.k.
Seriously?
Bookmarks