Evo danas smo ih vidjeli u živo, pa puštam par "live" fotki sa pressice.
za pitanja o dojmovima obratite se whiteboyu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toliko od mene
Evo danas smo ih vidjeli u živo, pa puštam par "live" fotki sa pressice.
za pitanja o dojmovima obratite se whiteboyu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toliko od mene
dobar grah daleko se čuje
Da, uglavnom imate (ili ćete imati za koju minutu, sat...) službeno s presice na www.mobil.hr (Uglavnom tekst je poslan, treba još neke slike naljepit...)
Što se telefona tiče, radi se o prototipovima s još nekim sitnicama koje će biti sređene do početka prodaje, ali i na prvi pogled je jasno o kakvim je proizvodima riječ. Nisu telefoni toliko veliki (ovi preklopni mislim) kako ste mislili, možda malo deblji, ali sasvim su ugodni. Z200 i T230 imaju jednak broj boja ali slika na zaslonu T230 je pomalo pikselizirana, vjerojatno zbog veličine od samo 101x80, dok je na Z200 slika stvarno lijepa i čista. Z600 je priča za sebe - zaslon je nove tehnologije (TFD) i odlično se vidi, vanjska svjetlost gotovo uopće ne smeta (nismo ga još imali prilike isprobat na suncu), ikona izbornika je 12 kao na T610 i sve je u stvari vrlo slično T610. Z200 i T230 imaju 9 ikona glavnog izbornika, no malo su izmjenjene u odnosu na ranije modele i dobro izgledaju. Pogotovo na zaslonu Z200... Eto, to je uglavnom ono što nisam spomenuo u službenom djelu na www.mobil.hr a ako imate dodatnih pitanja, pitajte. No imajte na umu da telefone nismo testirali, već se samo malo poigrali s njima. Detalji kad telefoni stignu na recenzije.
E da, netko je pitao kako je onaj autić mali... pa jako je mali - gore je na slici u usporedbi s izmjenjivom maskom za Z600...
Zadnji uredio whiteboy : 08-09-2003 u 22:32
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a jesi mozda sazno hocel se zvat P810 ili P900...
jesi mozda vidja tamo nesto slicno ovom ?
![]()
Zadnji uredio whiteboy : 09-09-2003 u 02:10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Hmmm... na ovo prvo nek ti Nered odgovori.
Ova slika je dosta mutna ali liči na T310 s displejom od T610... uglavno ništa slično nismo vidli.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
cekam...Poslao: whiteboy
Hmmm... na ovo prvo nek ti Nered odgovori.
kazu T330...Poslao: whiteboy Ova slika je dosta mutna ali liči na T310 s displejom od T610... uglavno ništa slično nismo vidli. [/B]
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Na 'prasici' se uglavnom pričalo o prezentiranim telefonima, a o onima koji se na razne načine pojavljuju na netu baš i ne žele pričati.![]()
p900 (za sada)
Ako je T330, hmmm...sviđa mi se very much.
Sam da vidimo kakve budu cijene...
She is my sin...
T330 ??? što je to ?
valjda t230???![]()
NE, mislim da se radi o prototipu nasljednika T310, dakle T330. Ne znam, Player je to negdje našao pa bi nam on mogao reći više...
Evo otvorio sam novu temu s par slikica i nešto s mobile-reviewa, pa nek se tamo raspravlja o tom telefonu: T330
Bookmarks