Imam friško kupljen SE T610. Trenutna verzija firmwarea je R1L013. Je li to zadnja? Ako nije koja je i koje su njene prednosti?
Hvala.
Imam friško kupljen SE T610. Trenutna verzija firmwarea je R1L013. Je li to zadnja? Ako nije koja je i koje su njene prednosti?
Hvala.
Mislim da ti je zadnja R3L
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
Pozdrav Dentistu...Mislim da ti je jos uvijek R1L! Najbolje ti je nazvati elektromagicov servis, ili pitati u amrusevoj 1 u njihovoj poslovnici...
Zadnji uredio vrag : 09-10-2003 u 01:37
ima novija,samo ne znam dal ju stavljaju u EM,najbolje pricekaj tjedan il dva pa onda pitaj
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
Ma najbolje je nazvati i pitati kaj je najnovije kaj imaju. Ja sam tako radio za svoj telefon. Samo nemojte zvati na onaj njihov official broj koji se naplaćuje (060/558-060) nego na 2356-040.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pogledajte na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=2087
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks