Neće ti bit slika ni približno dobra ko kod K750,jer nema autofocus,tako da nemoj mjenjat,al izvana mi je puno ljpši LG ipak je noviji model.Tekst ti je mutan nemožeš čitat
dakle imam SE i mob mi je ok, kamera je full dobra ali mi je malo dosadan, pa me zanima koliko se isplati mijenjati za LG, koje bi bile neke razlike?
p.s. nemorate mi govorit razlike kaj pišu na netu nego kakva je kamera, meni, funkcionalnost, jel se LG jako prlja, jel mi može netko tko ima LG slikati neku bilježnicu da vidim kameru (dosta bitno u šk)
hvala!![]()
...manje je više...
Neće ti bit slika ni približno dobra ko kod K750,jer nema autofocus,tako da nemoj mjenjat,al izvana mi je puno ljpši LG ipak je noviji model.Tekst ti je mutan nemožeš čitat
ako ti nije važna kamera uzmi chocolate jel je i ljepši i sve iako k750i ima bolje specifikacije a ekran na lg iju je malo lošiji ali se dobro vidi
ako ćeš gledat kvalitetu kamere i ponekad slikaš bilježnicu, pa prepisuješ, zaboravi na bilo koji drugi mob osim SE ili možda poneke Njoke i Samsunga. To se sa čokoladom ne može.
Ljepota je ono što čini čokoladu, mmm![]()
Kamera je definitivno na strani SE-a... LG ima 1.3Mpx kameru, i nema AF... Ako ti treba mob za prepisivanje, onda nemoj mijenjati...
LG "šokoljada" je stvarno super mob što se tiče dizajna i tu mu nema premca (osobno mišljenje)... Jedino što mislim da traži dosta privikavanja na LG-u su one tipke koje su osjetljive na dodir... lako "stisneš" krivi gumb...
Moje mišljnje bi bilo: ako želiš mob za šminku onda uzmi LG Šokoljada, a ako želiš funkcionalniji mob sa dobrom kamerom onda SE K750...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A gle, mislim da bi ti LG bio još dosadniji.
Moja preporuka uzmi K800i ili neku noku (sa S40 OS) kao što je 6233 ili neki symbian...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ok puno hvala, budem još razmislio, hvala na dobrim komentarima![]()
...manje je više...
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1090
Pa ta se dva telefona ne mogu uopće uspoređivat..sve je na strani SE-a, a dizajn LG-a je ionako za curice
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
k750i je bolji izbor,ali je chocolate puuuno ljepsi!!!
...kaj misliš zakaj sam stavio upit?Izvorno postao zmija
![]()
...manje je više...
ma nebudi curicaIzvorno postao Vex
salu na stranu
nemoj mijenjat se za cokoladu
mom frendu se coksa zblesirala i da prlja se dosta
sto se funkcija tice SE je definitvno avion za cokoladu, ali ako ti funkcije nisu toliko bitne, vec izgled, onda je cokolada br.1!
da ja biram, izabrao bi LG. SE mi je ruzan opcenito
ja sam imao W800 i sada imam samdunga e900 i bolji mi je ipak bio SE, treba se naviknuti na te tipke osjetljive na dodir, i SE ima potpuniji mi nekako software...
cokloada trazi dosta vremena za privikavanje,ostani ti na k750
definitivno k750i
čokolada je sad in , al uskoro više neće bit. K750i ti je dugoročno bolji![]()
ok ostajem na 75-ici ali možda piknem i bijelu masku pa....Izvorno postao tj1
![]()
![]()
...manje je više...
K750i definitivno bolji,al ružniji.....
Bookmarks