Posto imam tele2 pretplatu i nemam vise potrebe za njom htio bih se vratit na bonove...? jel je tko imao iskustava vec sa time zvao sam sluzbu za korisnike i koliko sam skuzio trebam platit 95kn karticu!
Posto imam tele2 pretplatu i nemam vise potrebe za njom htio bih se vratit na bonove...? jel je tko imao iskustava vec sa time zvao sam sluzbu za korisnike i koliko sam skuzio trebam platit 95kn karticu!
evo sa stranice, ne znam jesi procitao
Možete zatražiti prijelaz s TELE2 pretplatničkog odnosa na TELE2 "bla bla" prepaid uslugu uz zadržavanje postojećeg telefonskog broja (MSISDN-a). Potrebno je nazvati Službu za korisnike koja će od vas zatražiti sljedeće:
> plaćanje svih dospjelih računa
> pisani zahtjev (može i pisan rukom) za raskid pretplatničkog odnosa koji je potrebno faksirati ili poslati poštom u Službu za korisnike
Ukoliko ste ugovorno vezani, vrijednost ugovora morate nadoknaditi na način da će se iznos obračunati na posljednjem računu. Nakon ispunjavanja navedenih obveza Služba za korisnike će vam poštom poslati novu SIM karticu. Po primitku SIM kartice potrebno je nazvati Službu za korisnike kako bi se kartica aktivirala.
iPhone 5s 16 GB
Jesi ovdje sve pročitao? Ne znam kako to funkcionira ako si uzeo pretplatu bez telefona, odnosno bez minimalne mjesečne potrošnje...
uopće nisam znao da je moguće vratiti se s postpaid na prepaid, jer u Vipa (a mislim i u T-mobilea) to nije moguće, točnije (da budem precizniji) nije moguće uz zadržavanje istog broja...
Bravo Tele2 ! (sada će i mene valjda napast onaj Team-nešto)
Izvorno postao jay
Zbilja! Zadnji put kada sam to htio napraviti (doduše istina, prije godinu dana) su mi rekli da ne mogu zadržati svoj broj... hebiga, sada sam vezan ugovorom, ali dobro kad istekne ugovor idem natrag.
Zbilja, ja sam u svibnju napravio prijelaz, ali neznam kada je uvedena ta mogućnost... istina, prije nije bilo mogućeIzvorno postao SEguy
![]()
u SZK kazu kako je to moguce samo za one koji su prije bili na bonovima pa su presli na pretplatu i sad bi se htjeli vratit na bonove...Izvorno postao jay
Ja sam to napravio, proces je slijedeći... nazoveš szk kažeš da bi se prebacio s postpaida na prepaid pa ti kažu koliko ti je preostalo za platiti i zatražiš, ako oni već ne predlože, da ti blokiraju odlazne pozive. Napišeš uplatnicu, uplatiš, a zatim faksiraš zahtjev za promjenu broja skupa s uplatnicom.
Evo kako sam ja napisao zahtjev...
Nova sim kartica ti dođe besplatno pismom u kojih tjedan dana.Tele2 d.o.o.
Ulica grada Vukovara 269D
10000 Zagreb
[Ime i Prezime]
[Adresa]
[Poštanski broj i mjesto]
Poštovani,
Zahtjevam prijelaz s TELE2 pretplatničkog odnosa na TELE2 "bla bla" prepaid uslugu uz zadržavanje postojećeg telefonskog broja, a taj je 095xxxxxxx.
Kontakt broj: 09xxxxxxxx
Moguć je i kod VIPa dvosmjerni prijelaz (prepaid>postpaid; postpaid>prepaid) uz zadržavanje istog broja i za to je dovoljno otići u vip centar ili kod vip partnera i bude aktivirano unutar 48 sati (zadržajete isti sim).Izvorno postao SEguy
Zadnji uredio Inovator : 03-07-2006 u 22:15
Bookmarks