Je je....SLike od obitelja![]()
Nego,ima par programa koji samo koriste encrypt i tako pretvore tu sliku skroz neki deseti file...Ali samo ovako stavljanje sifre ti jos ne postoji u java programu...
Kao što ima na motorolama i samsunzima stavljanje šifre na foldere , jel se to nekako može na SE Z530i ? ili se mora instalirati neki java program, pa da se prek njega? Jel imam neke privatne stvari.. kao slike od obitelji i to.. pa svaki put kada nekom dam mobitel da mi ne drka po tome... Tražio sam dosta po netu takav program.. Ali ništa... Pa ako neko zna?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Je je....SLike od obitelja![]()
Nego,ima par programa koji samo koriste encrypt i tako pretvore tu sliku skroz neki deseti file...Ali samo ovako stavljanje sifre ti jos ne postoji u java programu...
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
uhvatio si me![]()
Nasao sam par programa.. Ali traje s100godina dok ih enkriptam.. Stalno me pita Dopustiti programu pisanje podataka......
Zove se iLock .
Aj mi preporucite neki takav program...
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Svi su ti isti...Nemas nijedan koji ce enkriptat cijeli folder,ili to napraviti sa vecom brzinom tak da je sve zapravo bzvz...
When we are good,they never remember...
When we are bad,they never forget...
Bookmarks