Provjeri koje programe imas u startupu... Ako ih je previse ili neki zadaje probleme probaj ga hard resetati. Ne znam kakvo je stanje kod Varia ali se meni WM 5.0 na 400 MHz bootao preko 3 minute.
ne znam da li je to tako kod svih al meni se pun k.... dugo starta nakon sto napravim soft reset... tu govorimo o vremenu od najmanje pol minute... ni nakon hard reseta situacija nije nista bolja.. navikao sam na Ipaq 5450 koji se starta u trenu....
da li je to normalno?
Provjeri koje programe imas u startupu... Ako ih je previse ili neki zadaje probleme probaj ga hard resetati. Ne znam kakvo je stanje kod Varia ali se meni WM 5.0 na 400 MHz bootao preko 3 minute.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
o pa moj je jos super ondaIzvorno postao rospaya
kad napravim hard reset onda se boota oko pol minute... a kad nabacim sve programe koje inace imam onda oko minutu... naravno rijec je o WM 5 i proc je 200MHz...
Neko mi je preporučio www.pxdxa.com ali ja nemam smartphone pa se nisam baš ni zagledao. Možda se na tom forumu može naći pomoć
probao traziti al nisam nasao nista na tu temu.. ma inace sve 5 samo to bootanje.. al nije ni to toliki problem samo nisam znao da li je to normalno ili ne.. ak nije da ga nosim u servis dok je pod jamstvom..Izvorno postao DadusPraskus
to ti je normalno. ipak je to kao komp. moj mda II se boota oko pola minute.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
pretpostavio sam da je tako.. al sigurno ima veze i to sto je WM5 dosta zahtjevniji od WM2003.. na 400MHz (Ipaq 5450) su se WM2003 bootali gotovo isti tren kad ga rebootas....Izvorno postao zvijerka
Bookmarks