evo ovako , prvo moja konfa:
MBO: Abit AV8-3rd eye, Via K8T800pro chipset,soc.939, bus 2000 Mhz, s-ata raid,5.1 zvuk
CPU: AMD Athlon 3200+, Venice core,512 kb, soc.939, bus 2000 Mhz,box
HDD: Maxtor , diamondmax 10, 300 GB, sata-150, 16 mb cache, 7200 o/min
MEMORIJA dva puta po 256 ddr dimm SAMSUNG
GRAFICKA: Gainward Ultra/1980 , tv/dvi, GeForce6600 GT, 256 mb ddr3 128 bit, tv-out
FDD: Teac 3.5
NAPAJANJE: SmartBox,500 W, 12 cm ventilator
DVD-RW: LG super multi , 2 godine garancije , model GSA-4167BLB
LG-dvd-rom čitač
WinFast TV kartica
MONITOR: MAG inovision 19 incha, max. 1600x1200 resolution
ostalo: V.92 intelov modem
e sad imam staro kučište pa bih htio novo radi hladjenja i estetike. razmisljao sam o ovome: http://www.thermaltake.com/xaserCase...no/bws/bws.htm jako mi se svidlo a ima i jako hladjenje i samo 605 kuna kosta. e sada me zanima jel ova moja konfa pase unutra , maticna i ostalo , jel bude dosta mjesta ili bude sve zguzvano i jedno na drugom. molim pomoc!!!!
2. stvar kaj me kaj bi htel kupit je cooler za hdd, COOLERMASTER Cool Drive 6 LHD-V06, 5.25", srebrni222,00 kn
Kućište za tvrde diskove izrađeno u cijelosti od aluminijia sa ugrađenim ventilatorom promjera 4.4 cm.
Strujanje zraka od 360° sprijeda i straga maximizira učinak hlađenja.
Softverska podrška radi lakšeg nadgledanja na PC i Mac (Win/Mac OS) platformama
Podrška za četiri ventilatora (jedan po kanalu)
Simultano nadziranje brzine hladnjaka i temperature na sva četiri kanala.
Uzbunjivanje na kritične temperature uz toleranciju od 10°C do 90°C po kanalu.
Ugađanje tona uzbunjivanja
Kontrolna ploča prilagođena korisniku
Posto imam maxtora 300 gb, koji se dosta grije i time mi otezava rad, zanima jel pase ovaj cooler na taj disk i jel ce bit dost jak hladnjak da ga dobro hladi i da ne otezava rad???? i jel taj cooler ide u ovo soprano kuciste???
stvarno bih vam bio veoma zahvalan jeovo si hocu kupit, i konacno sam skupio lovu. pozdrav!!!!!!!!!!!

Odgovori uz citat
Bookmarks