Andrea has just entered the building. YEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!
šta ti meni pametnI imaš pisat Jao...brijem da ova slika koja ti je kraj imena je čista surova stvarnost tvog izgleda....zato i nemaš drugog posla nego gurat nosinu tamo gdje joj definitivno nije mjesto. Niti te itko šta pitao, niti te itko spomenuo, pa nije ni čudo što se dečki toliko vesele kad nova cura dođe, jer s ovakvim JADNICIMA poput tebe brijem da bi svi postali dvocijevke....Ja imam 21 godinu i svjesna sam toga, a molim te tko si ti da meni sudiš o mojim godinama???? šta ti znaš o meni ??? misliš da si pametAN time što se ubacuješ u teme koje nemaju nikakve veze s tobom??!! Nije da me braniš niti mene napadaš??? pa kaj si ti glup malo???? analiziraj ti sebe malo pred ogledalom i zaleti se u zid tko zna možda budeš lijepšI.....Totalno si bezveze i daj ako već misliš da si najpametnijI napiši nešto pametno a ne nešto što TI misliš da je pametno.....jadAN si i žao mi te fullllll.....![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je ispravak budući da je Vanja muško....tko bi rekao...![]()
Zadnji uredio andrea : 15-09-2003 u 10:03
zašto me ti nisi branio dok me nije bilo?? samo se whiteboy pokazao pouzdanim...Poslao: miško
i samo da se zna imam doma komp, ali ovdje mi je draže pisati..dan mi brže prođe....![]()
Zato šta sam sad na poslu i žena mi ne može ćirit postove, a kad su te napadali bio je wikend i ...****** ako ti to ne razumiš onda stvarno![]()
@andre - vanja je muskoako mislis na naseg Vanju
pa ipak, nezeljeni PM je kao spam, nitko ga ne voli
keep it large,decki te vole, samo to izrazavaju na karakteristican nacin (cupanje za kosu, podmetanje noge, a u kasnijim godinama nenazivanje i sl)
razumijem, ma nema frke. malo se zekam....vidiš ti to, dođeš novi pun elana i humora i odmah se nađu dotični koji si briju ovo: e sad ćemo ju spustit na zemlju.....a nisu se sjetili da su oni u biti ti koji su visoko iznad...ja čvrsto stojim na zemljici....neka neka postalo je zanimljivo..još malo pa će iskre frcati....Poslao: miško
Zato šta sam sad na poslu i žena mi ne može ćirit postove, a kad su te napadali bio je wikend i ...****** ako ti to ne razumiš onda stvarno![]()
![]()
znam da je muško, već mi je miškec rekao....pošto je muško imat ću milosti, al da je žena brijem da bi palo hrvanje u blatu...stvarno ste svi ovdje muški....nekak mi je to sumnjivo..Poslao: jsp_m
@andre - vanja je muskoako mislis na naseg Vanju
pa ipak, nezeljeni PM je kao spam, nitko ga ne voli
keep it large,decki te vole, samo to izrazavaju na karakteristican nacin (cupanje za kosu, podmetanje noge, a u kasnijim godinama nenazivanje i sl)
![]()
![]()
Pogledaj šta sam ti napisao ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...3391#post33391Poslao: andrea
...samo se whiteboy pokazao pouzdanim...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hehe.Sad si ju razocarao![]()
Forumaš godine :)
nije me razočarao, nema frke, krivo sam vas procijenila.....mislim da je moja nazočnost ovdje nepotrebna....pozdravljam vas...bok...Poslao: whiteboy
Pogledaj šta sam ti napisao ovdje: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...3391#post33391![]()
Evo ga i ovdje i time bih ja završio ovu temu...
Andrea chill out! Već si prešla granicu dobrog ukusa što se humora tiče i više nikome tvoji monolozi nisu smješni. Nitko te ovdje ne provocira i žao mi je što to ne uviđaš. Ovdje se okuplja ekipa koju prvenstveno zanimaju mobilne tehnologije, o njima se raspravlja, a kafić postoji za četanje na jednoj civiliziranoj razini. Tu razinu ti očito ne priznaješ i žao mi je što te se tako lako može isprovocirati da ne možeš nekome na fin način ništa reći. Nemoj se samo sada isprovocirati ovime što pročitaš jer ovo nije usmjereno protiv tebe nego shvati ovo kao apel protiv daljnjih uvreda, otvaranja bezveznih tema (poput ove) s jedinim motivom produbljivanja svađa i sl.
I nek ti jedna stvar bude jasna: ovdje 'vise' članovi koji se već dugo poznaju, svi su u dobrim odnosima, nitko se ne vrijeđa i zato bi stvarno bilo dobro da malo proučiš 'klimu' foruma prije nego započneš neku svađu. A kad uvrijediš samo jednog člana to je kao da si uvrijedila sve nas. Pogotovo ako vrijeđaš nekoga tko ti na fin način (poput Sljake) pokuša objasniti kako stvari ovdje stoje. A ako se ti osjećaš uvrijeđenom, to prijavi moderatoru (imaš tu opciju na dnu svakog posta) i on (ja ili netko od nas) će to riješiti s tim članom preko privatnih poruka. Nadam se da ćeš ovaj post shvatiti dobronamjerno i prijateljski, a ne kao još jednu 'provokaciju'. Molim te da ne otvaraš više bespotrebnih tema (mi ćemo ih brisati) i da ostaneš ovdje na forumu u dobroj volji. Imaš duha, vesela si i zabavna i dečkima je drago da si tu, samo molim te imaj mjeru ako se osjetiš isprovociranom. Ako vidimo da toga uzmanjka, slijedit će posljedice u smilsu bananja.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@andrea
NE moras ICI!
Samo se skuliraj i ponasaj se normalno!
OK?
Forumaš godine :)
E da andrea imaš i PM od mene...
al nema vise nje...
Ima ima... pogle 'who's online'![]()
Bookmarks