slusalice za nokiu 6131 su katastrofa.jedina realna prednost na strani 6131 jeste fantastican zaslon i dizajn.sve ostalo je na strani 6233 i po meni se radi o boljem izboru.
Dakle, vrijeme je za novu Nokiu, dvoumim se između ova dva modela.
Znam da je na strani 6233 bolja kamera, snimanje VGA filmova i bolja baterija.
Da li 6131 ima kakve prednosti osim ekrana i ljepseg dizajna?
Zanima me da li uopce postoje softverske razlike izmedju ova dva modela?
Kako stoje sa MP3 reprodukcijom, da li koja dolazi sa boljim slusalicama?
Na Nokia stranicama nisam našao što dolazi u paketu sa 6233..
Također me zanima kako je izveden "Call register", jer sam navikao na 6630, a vidim da novi S40 imaju gotovo identican?
Ocekujem vase komentare..
slusalice za nokiu 6131 su katastrofa.jedina realna prednost na strani 6131 jeste fantastican zaslon i dizajn.sve ostalo je na strani 6233 i po meni se radi o boljem izboru.
u ovom slučaju D-E-F-I-N-I-T-I-V-N-O 6233i zbog kamere i dizajna i to što je candy pa manje troši
![]()
Kamera mi nije presudna opcija, 6630 sam navikao puniti svako malo, a kako sam se već zasitio candybar telefona, vrijeme je za promjenuIzvorno postao mobitelash
Bitnija mi je kvaliteta izrade, softverske razlike, call register, kvaliteta zvuka, kompatibilnost sa kabelom od 6630 (?)
slusalice koje dolaze u paketu, cini mi se da se radi o identicnom modelu HS-23, da li moze netko potvrditi tko ima 6233?
...znači ti sa symbiana prelaziš na dummy...e sad, tu bi se dalo navest neke modele koji su bolji od ovih, sam moram još malo prepogledat pa napišem...Izvorno postao mm22
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zasto nebi pogledo w800,k750,w810,d600..................
Koncentrirajmo se na Nokiu zasadIzvorno postao sonyck
(a 512mb mi je malo)
Pošto si reko da hoćeš Nokiju, onda definitivno 6233...
S ovim se slažem...Izvorno postao zmija
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dobro, da li mi netko moze reci koje su to prednosti 6233 osim onih koje sam naveo u prvom postu (baterija, 3G, 2MP + VGA snimanje)?Izvorno postao Ico86
pa onda uzmi 6131...memorijske prima do 2GB pa si to uzmeš a za slušalice nema veze pa uvijek možeš uzet neke druge
a 6233 isto nije loš
al ako ti je dosta candy onda si uzmi 6131 a pogledaj i neke klizne od samsunga ili onaj BS EL71 ili tako nešto
![]()
Grrr.. sad vidim da su u medjuvremenu promijenili kabel pa moj od 6630 vise ne pase.. 300kn za CA-53.. katastrofa. Morat cu preko bluetootha prebacit kontakte
OK. jos jedino dvojba da li uzeti u VIPu ili na crno, kaze zenska na informacijama da se taj Vodafone odnosi samo na pristupanje onom njihovom Live portalu, je li to jedina kvaka ili to brandiranje nosi jos kakve promjene (meni, ikone, mp3 kao zvono)?
VGA video ti naprosti jede memoriju. jdeino ako ces ga cijelo vrijeme prebacivati na komp.Izvorno postao mm22
![]()
Ako zelis nokiu, onda je 6233 bolji izbor.
Ekran kod 6131 koji navodis kao prednost i nije tolika jer jede bateriju ko vuk, a 16m boja zaista nije potrebno jednom mobitelu.
A ako ne zelis candy bar, onda razmisli o 6280. Prekrasan mobitel
6131 ti ima tipku sa strane koju pretisneš i automatski ti se otklopi telefon to su fora napravili ja sam ga imo i nije loš, ekran je odličan,al po karakteristikama je 6233 bolja pa sad ti odluči.
kao sminka svakako je bolja 6131.
Dakle uzet cu 6131, ako me baterija i preklop budu zivcirali, prodajem je i uzimam 6233. Ili je prodajem kad padne cijena N73Izvorno postao zmija
![]()
i ja se isto dvoumim između ta 2 modela,i jednostavno ne znam koji da uzmem,a jedna od ta dva ću za 2 h uzeti!
čitao sam puno o kvaliteti ekrana i izrade,koja je na starni 6131,ali kamera je na stnari 6233-uključujuči video i photo...
kamera mi nije tako važna,nego opčenito generalni dojam,pa ako netko tko je imao u ruci obadva neka mi malo olakša izbor...
osobno, ja bi uzeo 6233...
Jednostavno zato što je candybar, i trebo bi biti čvršći... Tih 16 milja boja je fascinantan podatak, ali opet, čini mi se da oba moba imaju rezoluciju ekrana 240*320 pix, pa onda neke velike razlike nebi trebalo bit, jer i 6233 ima kvalitetan ekran...
Jedino što me vuče prema 6131 je to da je preklopni mob, makar ih ne preferiram.
Ako ništa zbog kamere bi uzeo 6233....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
baš zato što je candy uzeo bi možda malo radije 6131,jer mi ne bi tako brzo dosadio i ima veći ipak bolji ekran...a opet ako uzimam mob za duže,bolja kamra mi je ophodnija,uglavnom ,zbunjen sam...![]()
Da li netko ima 6233, ono mob je super i s obzirom na cijenu, i sve to skupa, ali me muci mala interna memorija pa me zanima da li netko zna da li ima mogucnost snimanja fotki direktno na karticu ili se mora prvo u internu?
da , i cak dosta brzo barata sa karticom od 1gb , mobitel je odlican .
E hvala puno na odgovoru, mob mi se jako svidja mislim da cu ga mozda uskoro i uzet, vidim da je oko 200 eura u oglasniku, i za tu lovu vidim da je mozda trenutno best buy, samo me ta sitnica oko memorije mucila...
Jel ima mozda foru da i poruke recimo snimas na karticu, recimo ak ti netko posalje mp3 da ide odmah na karticu? To bi bilo super, tak sam ja imao kod 6630, ali je najvaznije da se fotke mogu snimat na karticu...
I kuciste jako lijepo izgleda...
priamanje datoteka preko bt-a ide drugacije jer to nije symbian kao 6630 , ali mob je funkcionalan i po tom pitanju , meni se ful svidio , jedino mi ne lezi bas naj u ruci , ali stvarno se ispalti
A koja je razlika u cijeni izmeđe ta dva mobitela?
Naravno ipak nije symbian ma najvaznije je za fotke da se mogu spremat na karticu a preko bluetootha svejedno to ne bih cesto koristio, ali sto se tice ne symbiana mislim da je prvi izbor, a ionako symbiani noviji su preskupi...Izvorno postao Router
Bookmarks