dali mi netko može reci gdje trebam ubacit javas igru na motorolu L2
posto ona ima a i c disk
hvala
dali mi netko može reci gdje trebam ubacit javas igru na motorolu L2
posto ona ima a i c disk
hvala
KOje pitanje, ne ubacuješ ni u a ni c nego jednostavno uzmi Moto Midlet Manager instaliraj tako.
DOWNLOAD
hvala
a postoji koje rješenje za onu drugu temu?
instaliro ali igre nema!?Izvorno postao a.k.
Izvorno postao Dr.Zlo
A neznam, možda si nešto krivo napravio.
nešto sam prcko preko P2k tools-a (pokusavo ubacit java igru)
bio sam na Kjava i install , ali nije uspjelo i napravio sam uninstall
i sad mi vise ne zeli pokrenut igre na mobu
napise mi "vrijeme programa ne odgovara. provjerite podeš. vremena i datuma u početnoj"
Napravi master reset i to ti je toIzvorno postao Dr.Zlo
![]()
ne pomažeIzvorno postao gavran1
probo
Jel cijela igra ili trial version,moguće je da ti mob ne prima tu vrstu igara- manje vjerojatno,probaj stavit neku drugu,ne znam,obriši si sve u opciji u postavkama "brisati sve"Izvorno postao Dr.Zlo
Ne znam jesi li probo i da li radi,ali mogo bi ti preko USB,običnog file managera prebacit igricu na mob,i prek moba instalirat.Izvorno postao Dr.Zlo
Šta imaš još problema-"(može još mala pomoć)"-reci
Zadnji uredio Inovator : 04-07-2006 u 00:01
Izvorno postao Dr.Zlo
Meni se nekad isto pojavi neka poruka kad pokrećem igru a mob mi je na USB spojen. Probaj maknuti usb. Ako ni to ne uspije, probaj instalirati igre sa onim što sam ti da u onom drugom threadu.
ista stvarIzvorno postao a.k.
a tih igri nemam nigdje
a ono ne uspjeva (može još mala pomoć)
ma igra je original od moba, radila je i ja prcko preko P2k i pokusavo instalirat, ali nije islo pa sam napravio uninstal te sto sam instaliro i vise ne radi niti jedna original sto je na mobuIzvorno postao gavran1
i neznam kako bi nove igrice instaliro
Ja i to na sony ericssonu w550i stavim prek USB na mob u neki file pa prek moba instaliramIzvorno postao Dr.Zlo
dali je moguce ako tko ima da mi posalje original softvare s mobitela pa da vratim izgubljene java igre koje su bile na njemu
hvala
A šta će ti ionako igre?Izvorno postao Dr.Zlo
Brijem da si slučajno izbriso neki file vezan za te igrice,pa si drko još po tome,ko na kompu izbriši neke podatke programa u program filesu-i onda je nemreš brisat ni igrat,koristit,ili šta već
Izvorno postao gavran1
E s ovim se u potpunosti slažem. Nešto si izbrisa od toga što nebi smio. Napravi novi flash, pa će valjati. Napravi backup sa motoKITOM![]()
Ako ne napraviš backup, gubiš garanciju...
može malo objašnjenje kako to napravit
PS nemam blage prvi put se time bavim
Bookmarks