Ono VGA bi trebalo biti AGP ili???
Dakle tražim Nvidia 7600 GT u vga izvedbi, nemogu je nigdje nači, dal tko zna gdje je ima za kupiti u Zagrebu?
Ono VGA bi trebalo biti AGP ili???
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ne postoji zasad... Izlazi do 9 mjeseca ove godine u Americi , ako je vjerovat glasinama.. a do kraja godine kod nas
ma da, na brzinu sam piso bez razmišljanja. Važno da se kužimo.Izvorno postao RAUL
Ma da, još pola godine. Našo sam na nekom forumu samo hvale tu 7600 GT, ali u Pci-e verziji. u pci-e verziji kod nas dodje 1.200 kn(hg spot) koliko bi došla kada dođe u agp verziji? oko 1500-1700?Izvorno postao Krompirko
te dali mi možeš preporučit koju drugu grafičku?Recimo neku za 1000-1200!
evo želio bi kupit nešto što bi u mojoj konfiguraciji bilo radilo na 100%, da nebi recimo procesor ili matična bili usko grlo, za memoriju nije problem, mogu dodat još ali samo brzinu do 400mhz.
Sad me zanima recimo pošto je max brzina memorije 400MHZ, i ako recimo kupim neku grafu koja ima gdr3 memoriju 500MHz i procesor 1000Mhz, grafa če mi radit samo na 400 mhz zbog memorije?? jel mi može tko malo pojasnit te stvari, ako nije problem, procesor je celeron 2,600, soket 478, 400 mhz, ali mogu da na matičnu ubodem P4 nekog 800mhz, ako još ima soketa 478.
socket 478 je pojeftinio,... celeron nije za igre i on će biti usko grlo... frekvencija memorije nema apsolutno nikakve veze sa frekvencijama memorije i GPUa na grafičkoj kartici...
7600GS će koštati oko 1500, a GT oko ili preko 2000 kn... ako ikad izađe...
Za AGP ti preporučujem X800XT...
evo ovako, da bezveze na pacam bacam pare na staru kramu, sve ostavaljam takvo kakvo je, jer za godinu dvije planiram slagat nešto novije, što možda bude tada več staro,tko zna, recimo sata diskove, pci-express itd, da ne nabrajam sad.Izvorno postao Krompirko
A mislim si isto da sad jako nabrijam komp s skupim komponentama, ovaj stari standard, procesor, i gračka AGP, i onda nedaj bog da ti nešto otiđe, e a onda traži po svim mogučim dučanima, več se sada teško u pjedinim dučanima nađe Agp kartica onih malo boljih, dok onih šitinga za uredski rad ima puna skladišta.
Baš sam vidio u Hg spotu x 800 xt 3 iznad tri soma,nikad nebi dao tolku lovu za grafičku.
Uostalom pošto si reko da mi je procesor usko grlo, a ne namjeravam stavljat jačeg, koja grafička bi mi pasala uz ovu konfiguraciju, tj da je sve manje više podjednako.Nemam ništa protiv Atija ali ja bi ipak jednu NVIDIJU.
Recimo dali bi jedna Nvidija 66oo gt (mislim nemora bit GT) bila solidna za moju konfig, a opet dosta dobro bi vrtila igru, Znači tražim neku grafulju koja bi bila u rangu sa mojom trenutnom konfiguracijom.
rekao bih da je 9800XT plafon, ali 6600GT zadovoljava uvijete za naj grafu u tvom kompu
Evo odabrao samIzvorno postao Krompirko
Gainward Ultra/1960 TV/DVI GS, GF 6600GT
Prema opisu:
Ultra/1960 TV-DVI Golden Sample
GPU nVidia GeForce 6600 GT
Sučelje AGP 8X
Memorija 128MB 2.0ns 128-bit DDR3
Radni taktovi GPU - 500+ MHz
Memorija - 950 MHz
Konektori 15-pin D-Sub
DVI
TV-Out
Hlađenje Aktivno na GPU
mislim da bi to moglo dosta dobro radit u mom kompu.
Da te još pitam jel se onda da šta clockat,ili je več tvornički maximalno dignuta.
Kod krocesora je 500+, šta znači? ili je možda štamparska greška?
Inače debelo smo skrenuli s teme, mislim ja sam skrenuo, al nema veze.
Pozdrav
grafička se da dobro klokati...a tu se onda spominje od 20% povećanju perfomansi... jap... pa možda i više
Bookmarks