Signalizira jednom tj. nije moguce postaviti da periodički signalizira.Fotke se mogu vrlo jednostavno bez ikakvih programa razmjenjivati između kompa i moba.Izvorno postao leo4
Molim imaoce doticnog aparata da mi pomognu. Zanimalo bi me dali taj mob pri dolasku SMS poruke dolazak signalizira (zvucno) jednom ili je moguce setirati da to bude periodicki sve dok se poruka ne procita. Ta druga opcija bi mi bila bitna. Nokie jednom signaliziraju, pa ako nisi kod moba zaboravi na poruku ako ne gledas povremeno. Mogu li se fotke preko IRDA porta prebacivati na komp. Hvala!
Zadnji uredio Sljaka : 30-06-2006 u 20:48 Razlog: Neodgovarajući naslov
Signalizira jednom tj. nije moguce postaviti da periodički signalizira.Fotke se mogu vrlo jednostavno bez ikakvih programa razmjenjivati između kompa i moba.Izvorno postao leo4
Steta, nisam stalno uz mob (ni on uz mene) tako da je to veliki minus (za mene) kod tog aparata. Hvala na promptnoj informaciji!Izvorno postao Siemens
Siemens C75 nema za razliku od recimo, CX70 ili M55, tzv. Dynamic light koji se može podesiti da neprekidno blica sve dok se ne pročita poruka.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
samo da napomenem, to svjetlo ima i cx65, koje je od velike koristi, jedan od razloga ije i to sa sms-om.Izvorno postao Sljaka
Bookmarks