Jel se to hvata samo na onaj loš ICQ-ov program ili na sve tipa Trillian?
navodno kontakt "calzone(307-719-315)"; djeluje na način da sve unistava i ako ga neki od tvojih kontakta pokupi si i ti u banani. nemoguće ga je stavit u ignore listu, odbija ga. PRIPAZITE!!!!
Hvala Compovu na informacijama!
valjda samo na klasični icq, na mirandu i trillan ne. al svejedno pripazi ak ti netko hoće uletit s tim brojem, da ga ne prihvatiš, bez obzira na sveIzvorno postao cyberphere
![]()
ti onda nemaš bojazni, al ono čisto preventive radi, ipak je to virus, taj može svašta........Izvorno postao cyberphere
Mislim da su ga već uklonili jer se nemože naći putem pretraživanja po broju...
Seriously?
dobro tak i tak rijetko kad upalim icq uglavnom sam na msn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kao što rekoh, samo da upozorimo one koji redovito koriste icq, kao ja recimo, msn ne koristim. pa preventive nikad dosta. a i zlu ne treba puno, ne bi volio da mi gamad opet napravi problema, imao sam ih dosta.Izvorno postao flOorKilla
zato svi na msn![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da bi se zaštitio od ovakvih stvari, moraš uključiti opciju autorizacije. kada vidiš da te netko nepoznat hoće staviti na listu jednostavno ga ignoriraš.
osobno preferiram msn. trebao bi ga i ti početi koristiti![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ne postoji nikakav calzone i to sve sa virusima su gluposti. nemojte takve stvari dalje siriti, to je obican hoax kao i 90% takvih upozorenja koja ljudi salju
http://www.tu-berlin.de/www/software/hoax/icq.shtml
ljudi navlacite se na gluposti da je to nevjerovatno...
gotovo da je ovo nebulozno kao i dialeri sa ugasenih racunala.
od svih stvari jedino je ljudska glupost nerrganičenaIzvorno postao joker
pa taj kontakt ni ne postoji
daj ljudi nebudite glupi molim vas . kakav crni virus prek ICQa ?
ja sam dobio ovo
da poslat cu i onima koje neznam , svim internet userimahi.reci molim te svima ljudima i tvojoj listi,da kontakt "calzone(307-719-315) ne prihvacaju.to je virus!!!(prek icq-a) koji sve unistava i ako ga neki od tvojih kontakta pokupi si i ti u banani.alzo kopiraj ovo i salji dalje i onima koji su off![]()
![]()
![]()
koje s***e
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
doista zanimljivo je kako ljudi nasjedaju bas na svako sranje.![]()
neko prokrenuo spam poruku iz zajebancije, budale povjerovale i odjednom svi zivi kontakti ti salju jednu te istu poruku.
tocnije taj virus je sama ljudska glupost, koja obicnu poruku salje svim zivim.
upali si potrebu za autorizaciju svakog kontakta i gotovo, nemas problema, samo one koje poznas prihvatis i to je to.
We'll tear your soul apart - Pinhead
Evo primjer:
kako samo mislite da se pojavila ona slika na benzinskim pumpama (zabrana koristenja mobitela) zbog opasnosti od pozara ?!?!
mislim stvarno. ni da svim silama ovoga svijeta pokusavas zapaliti vatru s mobitelom, neces uspjeti.
zato ljudi pamet u glavu i ne vjerovat svako s***e koje procitate ili cujete.![]()
We'll tear your soul apart - Pinhead
ak ne vidiš, pogledaj zadnji post. ova tematatika je već stara, a i lako je sad bit pametan. modovi, zatvarajte ovo, baš zbog ovakvih stvari.Izvorno postao d.mat
Bookmarks