Evo pokušavam se spojiti već sat vremena na carnet putem Mobile carnet sluge i uredno izbacuje error 31!? Ima josh neko problem?
Evo pokušavam se spojiti već sat vremena na carnet putem Mobile carnet sluge i uredno izbacuje error 31!? Ima josh neko problem?
dakle,ima li još tko kakvih problema sa mobile carnetom; autorizacija; pucanje veze; smrzavanje prometa; ili slično?
kod mene sve ok. error 31 ti je autorizacija! zovi 0800 carnet pa pitaj kaj ne valja!
i am what i play
JA i nakon 20 dana od kada sam uzeo taj mobile carnet nisam dobio shifru, tuka koja radi u zadru je jos na godisnjem. Jos se spajam dialupom.
koju šifru? pa spajaš se userom i passom od carnetaIzvorno postao Stric Dobby
čovjek je u jednoj drugoj temi (tamo di sam ja imao problema sa spajanjem) rekao da je, koliko se sječam imao nekih problema sa lozinkom za spajanje za carnet, pa sad čeka novu lozinku, tako nekako, dakle navodno ima username, al nema još password, i čeka umiljatu gospođu da se vrati s godišnjeg, te mu ju udjeli..... ispravi me ak sam nešt krivo shvatio.....
Je, spajas se sa userom i passom od Carneta,Izvorno postao tomo
al passa nigdje.....
Ma imao sam onaj papir od carneta,
izgubio ga i kad sam uzeo VMC (preko Carneta) trebao mi opet.....
No gospodja je cudo nevidjeno, ima preko 30 dana godisnjeg.
No ima jos jedna stvar koja mi je cudna,
koliko sam shvatio od Carnetovog helpdeska da u Zadru imamo pomocnog administratora. Mislim da je to ona cura koja me svaki put uljudno
doceka i isto tako uljudno otpili " A MARE TI JE NA GODŠNJEM, KO ZNA KAD ĆE DOĆI RADTI".
Moram to provjeriti,
E da i racun za prosli mjesec mi dosao (platiti ce ga "MARE", u naturi).
i reci ce mu da nema dovoljno ulaza ali sumnjam da ce rijesiti problem.Izvorno postao eklektik.exe
dobar grah daleko se čuje
Ne znam zašto ali i mene je mučio error 31 i 611 (ako se ne varam, mislim da je bilo nešto u pitanju portova), jednostavno se nisam mogao spojiti, signal i mreža su bili praktički na maksimumu.
To je bilo prije nekih mjesec dana i trajalo je jedno dva dana, pa sam prema tome zaključio da je vjerovatno bio problem kod njihovog AP-a, onog na koji bi se inače trebao spajati, jer kada bih se premjestio u drugi dio grada uredno sam se spojio. Od tada mi je sve ok.
E da, i da ne zaboravim, ova sim kartica koju koristim mi je druga koja mi je dodjeljena jer su s prvom nešto zaribali (nije mi bio dodjeljen data broj).
U centru su mi rekli da je došlo do greške prilikom registracije i da im se sustav stiltao pa nije završio aktivaciju sim kartice.
Nakon nešto dogovaranja dali su mi drugu koja je uredno aktivirana i sve mi uredno radi.
Probajte provjeriti u njihovom centru. Nadam se da sam bio od pomoći.
Bookmarks