Baš sam ponosan
Evo stigli smo Nokiu (Nokia podforum) i bo broju tema, a po broju postova već odavno.
Sad je SE podforum drugi po temama i postovima u podforumima o mobilnim telefonima, iza nedostižnog Siemensa. A treći sveukupno (cafe je, naravno, prvi).
Samo tako trebamo i nastaviti. Cilj je biti PRVI! Naravno, za sad se to čini nedostižno, ali tko zna... jednog dana...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Baš sam ponosan
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
neka neka![]()
Forumaš godine :)
uvjek cete biti
zapamtitePoslao: whiteboy
iza nedostižnog Siemensa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na Siemensu su very very raspisani ljudi...
Imaju viška energije u prstima![]()
She is my sin...
da nema glupih amera, siemens bi bio na drugom mjestu proizvodjaca mobitela, zasigurno...
po meni, ljestvica top5 proizvodjaca mobova za nekih godinu do dvije biti ce:
1. Nokia
2. Motorola
3. Siemens
4. SE
5. Samsung
![]()
Znači Panasonic po tebi neće biti dobar.
Ma to nije ljestvica po 'dobroti' već prodavanosti... Panasonici su oduvijek bili dobri i kvalitetni, ali ne i najprodavaniji ili najpopularniji u GSM svijetu...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To je istina.
Panasonici nisu razvikani k'o ne znam - PiNokije.
Moj buraz se toliko zaljubio u GD68 da si je i on morao kupit jednog
![]()
![]()
![]()
She is my sin...
mozda sam samo samsung malo srezao za koje mjesto, no nije mi jasno tko njih kupuje...![]()
sminkeri kojima treba izgled, sareni ekran i netrebaju im funkcije, a i oni kojima netrebaju funkcije a hoce vrlo kvalitetan mobitel, opce poznata stvar je da je samsung najkvalitetniji
Panasonic je kod nas malo zapostavljen zbog, po mom osobnom mišljenju, slabe marketniške pokrivenosti od strane zastupništva (paketi operatera ipak su najbolja reklama za telefone, stavit dva dobra modela u prepaid pakete i ljudi će skužit da su kvalitetni telefoni... tako se stvara brand.. tako su se i ostali razvikali). druga stvar je i to što panasonic ima svoje tržište u japanu, tako da mu nije jedini prioritet GSM tržište, kao što je to Nokiji, SE-u, Siemensu...
a da su kvalitetni, jesu... iako šaraju malo s izradom od modela do modela što se tiče vanjštine pa zna biti zeznutih tipkovnica (preplitko na GD92, G60 navigacijska tipka na modelu koji je bio na testu, pretvrdo na GD55 i tako... ali zato 75/76, 67/68, 95, 87 imaju tipkovnice uglavnom u redu, nema prevelikih razlika)
I malo mi je glupo što kaskaju s naprednim tehnologijama... na kraju ih uvijek dostave, ali s dosta zakašnjenja. No zaista su kvalitetni.
to govoris za panasonic ili samsung?
Ako vam pomaže podatak u zadnjih godinu dana Motorola i Siemens su zabilježili pad prodaje dok ostalima je prodaja porasla (pitam se zašto?)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Kolko ja kužim - to je za PanasonicPoslao: coma_zgb
She is my sin...
I to se može reći za Samsung
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Pa mislio sam na Panasonic ali može se primjeniti i na Samsung.Poslao: coma_zgb
mislim da se cak vise moze primjeniti na samsung
S tim da Samsung odlično drži cijenu...
A Panasonic također...
She is my sin...
ja nebi rekao da ce motorola biti druga, bit ce par mjesta ispod
shvati da je motorola u americi jako popularna, a amerika je VELIKA
Da, stvarno...to ih jedino vadi. Ameri...
She is my sin...
pa cim se sjetim motorolinog menia zlo mi je!!
![]()
![]()
Bookmarks