Pa skines ovdje:
http://www.skype.com/download/skype/...vice=qtek_9000
I dalje ga normalno koristis, moram priznati da nisam skuzio u cemu je problem?
Pozdrav,
nekoliko puta sam bez ikakvog uspjeha pokušao instalirati Skype na T-Mobile MDA pro. Znam pouzdano da se bez problema može instalirati na Vario (iako radi presporo za moj ukus), a isto tako su mi u QTek-u rekli da radi bez problema na modelu 9000 (što je zapravo MDA pro).
Kako osposobiti Skype na MDA pro?
Je li potreban kakav update?
Gdje ga i kako nabaviti?
Help desk T-Mobile kaže da se u vezi svega sa software-om obratim Microsoftu, jer T-Mobile nema veze s tim, a Microsoft tvrdi da je prodao software T-Mobileu i da nema veze s tim.
Pa skines ovdje:
http://www.skype.com/download/skype/...vice=qtek_9000
I dalje ga normalno koristis, moram priznati da nisam skuzio u cemu je problem?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Instaliram ga i instalacija prođe uspješno. Kad pokušam pokrenuti - neće. Pokušava ga učitati pa nakon par sekundi prestane, a Skype se ne pokrene (nema ga ni u Running Programs).
Probaj ga instalirati na karticu ako si ga stavio u memoriju ili obratno, u memoriju ako si ga stavio na karticu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Probao. Imam ikonicu, postavljen je u Programs - ali ništa od pokretanja. Učitava i stane. Mogu jedino napraviti uninstall.
Uh, stvarno nisam siguran vise, trebao bi isprobati na svom a nemam ga sad tu...
www.gadgethive.com
Nema problema, čekam bilo kakve rezultate i zahvaljujem unaprijed. Ovo mi je baš bez veze - na modelu Vario instalirao sam Skype bez ikakvih problema, a Pro je jači po svemu i ne ide. Istovremeno čovjek iz Qtek-a kaže da je instalirao Skype na QTek 9000 i kako program radi savršeno. Totalno čudna stvar. Bar meni.
Bookmarks