Ako je logo otisnut na ekran, skinuti ga možeš sa acetonom.
prvo pozdrav forumu
i odmah pitanje
kupio sam danas nokiu 6131, mob je mrak ali jedan problem .kupio sam ga u t mobilu i na sebi ima otisnut t-mobil logo na vanjskom ekranu , koji me jako bode u oko i ruzan je . pitanja : kako da maknem taj logo ( kako da ga fizicki odstranim) a da ne ostetim plastiku displeya .
palo mi je na pamet ono sredstvo za poliranje ekrana . ali neznam kako bi to zavrsilo, a i ne zelim experimentirat bas na telefonu za 3k kuna .
Da li je netko to mozda vec radio i da li je uspio , molim iskustva ovdje
Puno hvala pozdrav![]()
Ako je logo otisnut na ekran, skinuti ga možeš sa acetonom.
Testis unnus, testis nullus!
Izvorno postao marko6630
a da li ce aceton ostetit ekran?
e ja sam čuo da su to skidali sa kockom šečera i da ne ostavlja trag na poliranoj maski! ali ako budeš probao, ideš na svoju odgovornost...good luck
aceton ne nagriza PVC, to je sigurno, ali je problem sa čime ćeš strugati...Izvorno postao M-power
Koristio sam aceton pri skidanju TIM loga na svojoj staroj 6630, te na iPodu koji je imao TMobile logo, obadvoje sam skinuo bez problema sa vaticom za uši i acetonom, nije ostao nikakav trag.
Testis unnus, testis nullus!
Izvorno postao Inovator
ali znam dok mi se aceton bio prolio na jedan mob na ekran da je ostalo na plastici od ekrana onako kao malo da je malo pobijelio ali cisto za nijansu pa se bojim da mi se to ne desi tu...
pa sigurno ima netko ko je skidao taj logo s ekrana ...javite se!!!![]()
Izvorno postao marko6630
a jel to bilo bas na ekranu ili na kucistu?
Izvorno postao marko6630
svaka cast ! evo skupio hrabrosti i probo sam ovo i radi! skinuo sam uspjesno znak s ekrana....koja promjena ...mrzim t-mobile
ostaje jos jedan problem KAKO SKINUTI T-MOBILE S KUCISTA ? unutra su nakeljili jos jedan logo gadovi ispod unutarnjeg ekrana ali na plastici crnoj ne NA ekranu..... da li da koristim istu proceduru ili??? bojim se da mi plastika od mat ne postane sjajna na djelovima.....
sorry kaj gnjavim ali bode me u oci
da, sa ekrana se moze skinut, ali sa plastike...
@M-power: ako uspijes ista napravit javi (ako ne uspijes opet javi)
Izvorno postao bobanmilan
ne pitaj..... probo sam skinut AL NEJDEEEEEE .... kaj je najgore ostao mi je izbljedeli logo bez onog rozog slova t i sad mi samo izbljedelo pise :::mobile:: ...a plastika ispod se vec pocela shebavat...neznam sta cu napravit
Da se ne živciraš, odnesi ga u Mobis, plati već koliko da ti stave novu masku i La vita e bella!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
fakat ne vidim smisao ovoga . pa ek pise , uklanjanjem samo mozes pokvariti sve
Ali, nisam ovo preporučio jer ne vidim smisao. Dobro ja razumijem kolegu i njegove boli.
Slično bih se i ja osjećao!
U Mobisu!
aceton je otapalo. od kud ti ideja da ideš acetonom po plastici mobitela? demit...Izvorno postao M-power
niš.. kao što je rekao Mobyy, pravac mobis i bok... nema smisla se oko toga živcirati. a sl.put ćeš biti pametniji
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Da, ali ti otapa boju, ne i plastiku. I do sad se uspjesno skidalo s acetonom kojekakve nazive i slicne gluposti s mobitela. Na jednom T68 sam uspio skinuti Ericsson sta je pisalo iznad ekrana(naravno slucajno i nezeljenoIzvorno postao fly_nan
) ili se skidalo pastom za poliranje ekrana, takozvanim Displexom.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
mali zez kod slanjakoristi se jos uvijek car(a)net
Zadnji uredio robee : 29-06-2006 u 21:56
RoBee
Krivo. Otapa i neke vrste plastike. POgotovo mekanije. NPr, sasvim solidno otapa ping-pong loptice.Izvorno postao xianfu
Vjerujte mi, ja sam kemičar i svaki dan radim s acetonom i sl stvarima.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Ako ti se ne da ići u Mobis (cijena...), pokušaj na to dijelu zalijepiti, najbolje onaj kružić protiv zračenja. Uzmi neki veći da lijepo pokrije čitav oguljeni logo.Izvorno postao M-power
Ja sam imao sličnih problema s pastom za poliranje ekrana na 6800, kad sam izgulio gornji dio, ispod Nokijinog logoa.
Zalijepio tu mrežicu i dobro je zgledalo!![]()
U Mobisu!
e ljudi
sve su to agresivna sredstva i uvijek ostaje trag...
a ako odneses mog u mobis...nemoj se iznenaditi kada ti kazu cijenu nove maske
trebao si kupiti mob na crno i sve bi bilo ok![]()
RoBee
koji je to bed ...kupis novi mob i onda ga zeznes u trenu sa taknom gluposti![]()
RoBee
Bookmarks