gdje je najbolje kupit klimu?
fiksnu naravno.
jel tko kupovao u zadnje vrijeme? zanima me cijena ugradnje i opći dojam
gdje je najbolje kupit klimu?
fiksnu naravno.
jel tko kupovao u zadnje vrijeme? zanima me cijena ugradnje i opći dojam
Koliko para toliko muzike!Izvorno postao dj_velja
Vrhunske klime: Toshiba Electric, Mitshubishi Heavy Industry
Srednja klasa: Samsung, Panasonic, Whirpool, LG
Sve ostalo je kina i upitne je kvalitete. Nekome radi bez problema tri i vise godina, a nekome krepa u roku sest mjeseci.
Za koju kvadraturu ti treba?
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Možeš kupiti u dućanu i sam je složiti ako znaš ili je možeš kupiti kod privatnika, koji ti je instaliraju...
Najbolja ti je Toshiba, ali i najskuplja...sad je pitanje trežiš li normalnu klimu ili split sistem...split sistem je moderniji, tiši i predviđen za veće prostore...
Moj stari se bavi nabavljanjem i ugradnjom klima uređaja, ali samo Toshibe...ako si zainteresiran, mogu ti dati njegov broj, ali uzmi u obzir da je Toshiba najskuplja kaj se tiče klima uređaja...
Bom Chicka WahWah
ja imam lg već jedno 3 godine..i sječam se da sam montiranje samo platio oko 1500kn,pljačka...praktički smo sami postavili...do sad bez frke radi,istina bila je neka najskuplja,al mislim da nije do toga...uzmi provjerenu frimu i za negdje 40 kvadrata i nečeš skupo proči...
meni treba samo za sobu. znači 16 kvadrata.
dovoljna mi je klima od 2,5 kw
pa to te neče puno doči+sebičan si,dr. ukučanima nebi malo hlada priuštio...![]()
Ma onda ti proizvodjec i ne igra neku ulogu!Izvorno postao dj_velja
Pogledaj po shopping centrima: Pevec, Mercatone, Euronics, Bauhaus...
Nadji nesto povoljno i kupuj, za tu kvadratu sve je OK!
Jedino sto ti je s obzirom na kvadraturu bilo glupo da ne kupis prije ljeta, kada je montaza besplatna, ovako ces za montazu uradjaja koji ce ti hladiti 15 ak kvadrata, dati 1000 do 1500 kuna!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
u dućanu...Izvorno postao dj_velja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks