Svakako ga nosi u servis.
Pozdrav svima,
Dakle imam sljedeći problem:kupio sam N 6280 prije dva dana,mobitel je stvarno super ALI prilikom ulaska u aplikacije i pokretanja tema mobitel se resetira a nekad mu dođe da mu se izgubi mreža i neće se pojavit dok ga ne zgasim pa ponovno upalim.Htio bih ga što prije odnest u Mobis da mi ubace novi softver ali me zanima jel tko od vas imao sličnih iskustava s tim mobom,dal znate nekoga tko je rješio taj problem ugradnjom novog softvera ?
Svakako ga nosi u servis.
Pa pisalo se već na forumu da je soft od 6280 bugovit, tj da se ljudima gasio mob... Svakako ga nosi u servis na update softa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
nisam primjetio nikakve bugove...
imam 6280 malo više od mjesec dana - kupljen u vipu
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Koja je verzija firmwareaIzvorno postao Dred
najnoviji je 3.70.-
ja također imam 3.70 pa se bloksa,skužio sam do ovo kad mi zgubi signal pa ga nemre naći to mi se dešava samo kad je na vipu,kad mi je kartica od simpe u mobu manje bloksa a mreža se uopće ne gubiIzvorno postao khideg
Je si probao postavit da ti je mreža samo na gsm-u a ne na 3GIzvorno postao GroundZero
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
jesam,al kad se zgubi nema povratkaIzvorno postao rage99
kako da provjerim firmaware (da sad ne trazim koji je kod tu po forumu)?
*#0000# (10 znakova)Izvorno postao Dred
hvala na brzini
moj je 3.60
@zerobravo
što ti znači u zagradi "10 znakova"?
ma to napišem kad mi je post manji od 10 znakova, onda ne možeš postat, minimalno mora bit 10 komada a *#0000# je 7. pa onda tak bezveze nešt napišem.Izvorno postao Dred
http://www.gsmegypt.com/support/mouazen/Nokia/6280/ - tu ti je fw 3.65, pa ak oćeš sam stavit, navali, al samo ako znaš. ja ne odgovaram.
mudro...
a zašto bih stavljeo 3.65 ako mi ovaj radi odlicno....jel ima nekih prednosti?
nemam pojma. pretpostavljam da ima nekih poboljšanja. to ti je uvijek tako, ne bi uzalud fw-i izlazili bezveze. kako hoćeš. nemoj da te ja navučem, pa da nešto zezneš. skup je to mob.....Izvorno postao Dred
ma ne brini se...siemense sam fleshao neprestano, i to sam izgustirao (imao sam prije više godina s45 i sl55 - to mi je postalo dosadno stalno nešto "poboljšavati")...za sad nemam namjeru , a još manje potrebu, ista mijenjati...morao bih znati što stvarno dobivam...i inače volim licencirane stranice za takav software...a uvijek ga mogu odnijeti u mobis...
podržavam ovo. no koliko vidim da si iz osijeka, mislim da ti to khideg može rješit puno jeftinije nego mobis.Izvorno postao Dred
ja sam mislio da je za vrijeme garancije podrška besplatna (tako je bilo u siemensu)...
je i u mobisu........... sorry, nisam skužio da imaš garanciju.Izvorno postao Dred
Bookmarks