Joj zaboravih anketu.Može li moderator pliz stavit anketu sa dva odabira: 1. istina,živa sitina
2. ma kakva istina,čovječe,jesi puko?
Hvala
Ok nemojte me sad optužit da sam naivan (iako jesam) ali gledao sam film i ...Dal je to sve stvarno?Na njihovoj stranici su zbilja iscrpno informirali o svemu tome.Dokaze,potragu...A jel to zbilja istina?
BTW. film je bio na prvom prije sat vremena
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Joj zaboravih anketu.Može li moderator pliz stavit anketu sa dva odabira: 1. istina,živa sitina
Hvala
Sva sreća što je nestalo struje kod nas te sad nisam u dilemi...
Al' pričala mi je moja baka da svakog vraga nađeš po tim šumama ima ti i partizana ak' se bolje zagledaš...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nije ti to istina
Da je istina oni glumci bi sada bili na odjelu psihijatrije u nekoj bolnici ili čak u umobolnici.
Kad će drugi dio da vidimo u koju fazu psihičke nestabilnosti su došli glumci?(znam da ima u videoteci ali neda mi se plaćati 15 kn za rent-a-DVD)
Drugi dio?Pa kaj će stavljat u njega?
Digla se i pukla ga kamerom po glavi.![]()
Poslao: dmi
...
Al' pričala mi je moja baka da svakog vraga nađeš po tim šumama ima ti i partizana ak' se bolje zagledaš...![]()
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel netko ovdje gledao film?
Ma kakva istina kaj je tebi to ti je sve gluma čista, došli na ideju da naprave takav film i to je to. Ja sam prije par godina kada su puštali samo izjave najave o tom filmu povjerovala da je istina, ali to je laž, izmišljotina. Jučer sam ga krenula gledati, al mi je bio dosadan pa sam rađe prebacila na Zvjezdane Staze.![]()
...mada bilo bi baš fora da je istina...![]()
A ako ste stvarno dobri možda načas ugledate i štrumfove...Poslao: dmi
Sva sreća što je nestalo struje kod nas te sad nisam u dilemi...
Al' pričala mi je moja baka da svakog vraga nađeš po tim šumama ima ti i partizana ak' se bolje zagledaš...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Neznam...Na njihovoj stranici sve je puno slika i dokaza...A ako je gluma onda prokleto dobro glume
Sorry, no can do...Poslao: Hrc
Hvala
Nemogu dodavat anketu, samo uređivat već postojeću. Nema toga u mod. opcijama.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Trebali su to dodati.Što se može...
@Hrc
Moze se obrisat thread i napravit novi s anketom
Ili se moze forum zamijenit sa phpBB-om
Ja nisam gledao prvi dio, ali kad sam poceo gledati drugi, stvarno sam povjerovao da je to istina![]()
Ja isto.Dok nisam vidio da za uloge još imaju tonskog mixera,režisera i sve to.Ma gadovi![]()
Ja sam Gargamela već vidio...Poslao: whiteboy
A ako ste stvarno dobri možda načas ugledate i štrumfove...![]()
![]()
Ma ta vještica nije vještica ako im nije bar jednom proletila metlom ispred kamere, a kolko sam čuo - nije...
Pa di su one stare vještice
No šalu na stranu, ima nekih paranormalnih stvari, to vjerujem...
She is my sin...
Mobyfanica gleda ST!!!!
Steta sto se osrednje slazes s bikovima![]()
Jest ako si molekularni biolog...Poslao: whiteboy
A ako ste stvarno dobri možda načas ugledate i štrumfove...![]()
![]()
ne kuzim?
btw, frend mi to studira...
Mislim da su štrumpfovi ipak presitni pa ni Gargamel ih ne može nać' a stalno ih traži...
(svaka čast frendu ali gdje će radit'? Mislim da ga ovdje ne čeka baš svijetla budućnost...)
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Mislim da sam negdje čitala da se u doba dok je već pomalo počeo jenjavati "lov na vjeątice" neka histerična ľena (iz Blaira)potuľila da su neke dr.ľene bacile uroke na nju a kako su svi u to doba bili dosta nabrijani na sve to,nastao je pravi cirkus,suđenja i na kraju je smaknuto ni sami ne znaju koliko točno ljudi dok netko nije doąao sebi i sve prekinuo.
To je kao povijest,a ąto se tiče filma-a film je,ąto drugo?!
Kakvi su ti to znakovi u tekstu?Misteriozni znakovi?BTW. mislim da se Mobyfanica slaže s blizancima
![]()
Bookmarks