a neznan da ga probaš flashat sa nekim drugim fw![]()
![]()
gle probaj nabavit dvokomponentno ljepilo,a na kraju svako ljepilo može može i super bon samo on zna ostavit bijelo po plastci
znaci imam v360v tj. v360 jer je flashana s yuetom al to sad nemam ama bas nikakve veze s ovim. dakle primjetio sam da mi se lagano odlijepio dio plastike na kucistu koji se nalazi kod kamere. ja bih sada htio to zalijepiti da mi se ne otpadne do kraja ali ne znam kakvo lijepilo smijem upotrijbeiti da nebi nesto ostetio, jer to se jako malo otpojilo (1,5-2 mm)pa ne vidim nista, shvatio sam da je otpojena na toj strani tako sto sam sam prstom osjetio da ima malo lufta... evo i slike na kojoj sam oznacio na kojem se mjestu nalazi....
![]()
a neznan da ga probaš flashat sa nekim drugim fw![]()
![]()
gle probaj nabavit dvokomponentno ljepilo,a na kraju svako ljepilo može može i super bon samo on zna ostavit bijelo po plastci
samo pazi kak ljepiš da ne kapne po staklju iznad leče.Izvorno postao prologic
i meni se to malo odljepilo, kad mi je mob pao na pod, ali nije strašno, zanemarivo, sad ga više pazim.
to se i meni dogodilo kad sam imao v360, ja sam skinuo to do kraja i mob mi je zgledao puno žešći, inače kad to skineš, ostane ti sve crno s motorolinim znakom
oglasnik.pforum - biker boy
ipak cu ja to zalijepit nije da ti ne vjerujem samo drzim rezervu, ustvari aj uplodaj sliku ako mozes da vidim kako to izgleda....Izvorno postao Biker boy
Meni se također to dogodilo, počelo se prvo odljepljivat... Taj komad drži obostrano ljepljiva traka koju sam skroz izbacio iz priče i nazad zaljepio s Cianofix-om (trenutnim ljepilom kojeg imate za kupit u bilo kojoj malo bolje opremljenoj trgovini). Ovdje samo moraš paziti da kapneš samo malo i da ti se ne prelijeva preko rubova jer ovakva ljepila rade na principu topljenja površinskog sloja plastike tako da ako kapneš na ovaj sjajni crni dio kućišta ostati će ti matirana fleka. Druga varijanta su ti neoprenska ljepila tipa Neostik, UHU,... Ovdje je situacija malo drugačija. Namažeš obje površine i pričekaš koju minutu da premazana povržina prestane biti ljepljiva na lagani dodir. Nakon toga fiksiraj plastiku na kućište i dobro pritisni.Izvorno postao vrapce
Bookmarks