Molim vaše mišljenje, koji je mob bolji.Napominjem da cu ih kupiti preko oglasnika i da oba koštaju podjednako.Prednost dajem kvaliteti izrade, bateriji softwareu.
Molim vaše mišljenje, koji je mob bolji.Napominjem da cu ih kupiti preko oglasnika i da oba koštaju podjednako.Prednost dajem kvaliteti izrade, bateriji softwareu.
ja bi uzeo radije v3x samo zbog većeg ekrana. 240x320 a k750 ima 176x220Izvorno postao konan1
u biti jako slični mobiteli, samo je razlika u dizajnu, no ako je cijena podjednaka, onda je moja preporuka v3x, jel je ipak ljepši, 3G aparat, soft je ok ako nema brand i tako dalje...
znači, v3x
definitivno k750...
soft,kamera,kvaliteta izrade(v3x je jedan od najgorih koje sam vdio,najjeftinija plastika kaj postoji-uzrokuje škripanje)
mogučnost flashanja na w800-walkman funkcija...radio....
-baterija...
na strani v3x je ekran....
potpisujem k750i
p.s.motorola je smeče
nemojte pricat gluposti v3x je bolje izradena od k750(kod k750 se sje.. joystik kao dobar dan,a v3x kada sam ju imao uopce nije skripala,dapace stekao sam dojam da je dobro napravljena)
definitivno v3x novija je,veci ekran,3g
k750.bolja kamera,radio,zvucnik,cijena.v3x je ok,ali u ovom slucaju po meni gubi.
O kvaliteti izrade bi se dalo puno rasprvaljati... Ali zato mislim da na K750 baterija drži duže nego na Motoroli... meni na D750 traje 3 dana (bar zasad) uz dosta razgovora...Izvorno postao konan1
Ako ti netreba 3G, onda uzmi K750i, nećeš požaliti, a ako baš želiš 3G mobitel onda si uzmi V3x...
Ostale razlike su ljudi već napisali...
Po mom K750 pobjeđuje, zbog dobre baterije, kamere i dobrog softa... Jedina prednost Motorole je veći ekran, ma da je i na K750 slika super...
E da, K750 je manji od V3x (kad je otvorena)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja sam za K750i,ja imam taj mobitel već tri mjeseca,ni traga problemima.![]()
Ma i meni se cini da je k750 bolji, ali bi htjeo preklopni mobitel za promjenu.Nisam v3x držao u ruci ali mi na slikama djeluje solidno.Ince sam imao v3 obicnu i kvaliteta izrade mi se cinila jako dobrom pa sam mislio da je i v3x na tom tragu.Još jedan minus k750 je što mu dosta odlazi jojstick a ja bi uzeo telefon preko oglasnuka pa me malo muci garancija.
samo ti uzmi v3x neces pozalit
Imam k 750 od sedmog mjeseca prošle godine i jojstick radi bez greške, ko švicarski sat.
PREDATOR
k750, nećeš požaliti nikako. Odlična kamera, software, izrada, baterija, radio,... Odličan mobitel. Ak si teški šminker onda rađe uzmi v3x, al sam zbog toga i eventualno zaslona jer čisto sumnjam da ćeš ga uzimat zbog umts-a koji će ti više služiti čisto da se pohvališ da ga imaš a ne da ga koristiš![]()
bolje ti je k750i..nedavno sam kupio novi MOBY i testirali su 12 foto mobitela! slike od v3x su užasne i imaju ocjenu 6 a k750i je fenomenalan! ima ocjenu 9.. ak ti je važna kamera uzmi k750!![]()
![]()
![]()
ja svoj glas dajem definitivno za v3x... frend rufa k750 sad negdje 3 mjeseca, i ima manje probleme sa jostikom... a da ne kazhem da nakon shto gledash u 320x240 i kad pogledash ono sranje od ekrana na k750, sve ti se smrachi... ja sam eto, dosta dugo na jebenom ekranu i nemrem vidjet frendov mob jer jednostavno koma izgleda...
a i razmishljaj ovako: koja pica bi te gledala sa k750???
sjednesh se na trg i otvorish motorolu i svi pogledi su u tebi![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ipak sam uzeo k750i unatoc jojsticku.Valjda nece zezati.
Bookmarks