koliko to Mb-a ima??![]()
Evo, kome se da, Microsoft je omogućio download ili naručivanje beta 2 verzije Windows Viste za testiranje.
http://www.microsoft.com/betaexperie.../register.aspx
koliko to Mb-a ima??![]()
eto potrudio sam se saznat ali dobio sam samo ovu poruku![]()
Thank you for your interest in Windows Vista Beta 2.
We are currently experiencing a high level of demand and cannot process your request at this time.
Please check back later for availability. We apologize for any inconvenience.
Veličina Viste za skidanje je oko 3,5 gigabajta za 32-bitnu verziju i 4,4 za onu 64-bitnu
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=72974
Izvorno postao damgol
![]()
imas sa desne strane link moras na taj a ne na ona dva sa live strane
![]()
Sitnica to bi me koštalo 80kn i jakooo puno živaca skidalo bi se koji danIzvorno postao Dark
There are no shortcuts in evolution.
ja sam skinuo već davno, kad je izašlo i snimio sam to na dvd i nisam ni probao. kad budem radio format harda onda ću probat pa ću javit utiske. ako je netko probao nek napiše kako to izgleda.Izvorno postao nix1001
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
jel se da od negdje naručit skidat 4GB mi se baš i neda...![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Preporučam da ne skidate jer download pukne na 3199,5 MB a fajl je veličine 3200.JA sam skido vec 2 puta i svaki put isto(ovo je samo savjet j*** se meni ja skidam na poslu,ali ako plačate????).Koristim download manager ali banana.Sad sam puko i naručio DVD-e od microsofta.Jebes 20 dolara nek se nažderu![]()
h..p://download.windowsvista.com/preview/beta2/en/x64/download.htm
Ovaj ne puca, i trazi da instaliras neki njegov akamai dowload manager, ali ima opcija i da ne moras, ako koristis neki svoj, ima i 32 i 64 !!!
Ali ima fora moras se registrovati da dobijes serial koji vazi za 10 racunara max !!!
I za optimalan rad moras imati 1 GB rama !
![]()
Izvorno postao moto5
Slazem se potpuno, ne samo da puca download nego svi oni koji nemaju origgi win**** neka ne skidaju jer ostavlja Net-ID i mora se poslati Microsoft Net ID... ....dangerrrrr
Bookmarks