Jel ko ih isao gledat?kaki su uzivo
Jel ko ih isao gledat?kaki su uzivo
Ako si gladan pojedi nesto
Nažalost nisam iako sam čitao da su uživo mrak al' da ih se doma ne da slušat'...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ja nažalost nikad nisam čuo niti jednu njihovu stvar.
She is my sin...
Vjerojatno jesi ali ni ne znaš...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Vrlo moguće...ja sam ti "novi", tj. klinac u glazbi.
She is my sin...
a sta kazete na SUM 41 i HIM?Sto bih volio otic na njihov koncert,a tek na Rammsteinov
Poslao: nimda
a sta kazete na SUM 41 i HIM?Sto bih volio otic na njihov koncert,a tek na Rammsteinov![]()
Rado bi ih sve.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sigurno bi i Moby-a...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
HIM je tipično podilaženje publici... ja tu ne vidim niti malo glazbene umjetnosti... a ovaj SUM41 nisam niti čuo
pa vecina metal bendova je ista jedna,dvije ritam gitare,bas,ponegdje klavijetura,bubanj..samo neki sviraju balade ko npr HIM,ja mislim da imaju umjetnosti cim na koncertima okupljaju po 10000 i vise ljudi,a ako si gledo ovu zadnju MTV-ijevu "predstavu" kad je bilo lezbaca moro si vidjet i ljude iz benda SUM 41,komentarisali su o onim poljubcima..
nisam gledao, nit imam satelitsku, nit imam vremena previše za televiziju...
a što se tiče 10k ljudi, to nije mjerilo umjetničke kvalitete... štoviše, većinom ljudi padaju na plitku glazbu (primjer - hrvatski narod i glazba koja je općeprihvaćena na našim prostorima). a to da je većina metal bendova ista - slična je. glazba se temelji na izuzetno sličnim principima tako da tu ima malo inovativnosti (iako se nađe bendova koji tu naprave mali pomak i uspiju u tome - npr. Dream Theater). ali HIM nije metal bend, oni su nešto_sladunjavo_htjeli_bi_biti_metal bend (to nema veze s baladama ili ne, metalci često imaju dobre balade kad ih naprave)
Bookmarks