novim porukama
50+ dvije zvijezdice - junior member - to sam ja
dalje
valjda
100+ tri - senior valjda nemam pojma
Zanima me kako doci do vise zvjezdica u "cinu" na forumu?
novim porukama
50+ dvije zvijezdice - junior member - to sam ja
dalje
valjda
100+ tri - senior valjda nemam pojma
ajde tko će ih više skupiti! :![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
...stvaaarno mi se ne da ic trazit po postavkama koliko koji rang zahtijeva postova... lijen sam, priznajem
nego, imam jedan prijedlog... mogli bi posložit te rankinge tematski (može na hr, ili na en)... ono, dobri prijedozi za 5 rankinga po redu, vezano uz mobitelancije i ostalo na forumu... meni niš posebno pametno nije palo na pamet, ali možda tko ima ideje, pa da imamo 'stručno' rangirane mob'telaše![]()
možda po hrvatskim predsjednicima...
hm... imamo ih samo dva, ali
1. Franjo Tuđman I.
2. Franjo Tuđman II.
3. Franjo Tuđman III.
4. Stipe Mesić
5. Josip Broz Tito
![]()
![]()
uf koji glup prijedlog!!!
tu mač bira :-[
Evo,ovako bi mogli bit rangovi:1.mobrookie,2.mobstarter,3.mobprofessional ,4.mobmaster i 5.mobile grand master
evo i jednog na hrvatskom:1.mobać,2.mobitelaš,3.mobitelski znalac,4.mobitel meštar,5.mobitelski einstein
evo još:Korisnik,Korisnik sa znanjem,Nekakav znalac,Poznavatelj i Super Mobile Man
a ovako ... telit, ericson, sony, nokia, siemens ::
ha ha
1. pionir
2. omladinac
3. sekretar
4. general
5. drug
da vidimo kaj dolazi iza JUNIOR MEMBER na 101 postu?![]()
brijem da nis... ostao sam JUNIOR MEMBER... koje duboko razocaranje... >>
>
zappane daj napravi nekaj s tim![]()
![]()
![]()
pati jos.....
![]()
![]()
![]()
zar ne bi velimir trebao biti admin?
![]()
errrrrr..... 8)
dobil je 'mobil insajder' ![]()
hvala josipe na rijecima podrske... uvijek su mi ti ferovci bili pomalo cudni, cudni 8) :8) :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobit ces ti cudne ferovce ;-)
A kad ću ja dobit (više nego zasluženu) 3. zvjezdicu?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
JUUUHHUUU ja dobio zvjezdicu
![]()
ajde ne trudite se kad počne novi forum sve od početka! :'( ![]()
>
![]()
[quote author=viki2win link=board=news;num=1026926038;start=0#19 date=10/13/02 u 21:21:26]ajde ne trudite se kad počne novi forum sve od početka! :'([/quote]
ne brinite vi koji ste "pametno" postali... iako je na novom forumu malo drugačije ozvježdavanje nego na ovom, svima onima koji su zaslužili prebacit ćemo i broj postova, a nekima ćemo i skidat - tak na trećinu![]()
>
Dobro ljudi jer vama do komunikacije, neću reći pametne komunikacije , ili do nekakvih zvijezdica , cvjetića ili ne znam čega već.
Predlažem da si svatko izabere broj zvijezdica po želji i vlastitim kompleksima , a ja se svojih , kaj se mene tiče dragovoljno odričem.Nit sam s njima pametniji , nit bum bez njih bedastiji.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Dobro imaš ti i pravo u neku ruku ali to ti je kao ono u vojsci...gušter....džomba...To ti je da se pokaže tko je tu gazda kad neki novi upadne ni kriv ni dužan. Eto..
Gdje piše da onaj koji je novi nema više znanja ili bolje poznaje problematiku.Čovjek jednostavno možda nije imao vremena ili ga prije nije zanimalo.Ipak ovo nije seoska birtija u koju baš svatko navrati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks