a ljudi se sve vise opametuju![]()
kada ubace dsl u ponudu i ja odoh knjima![]()
Do početka ožujka na Optima Telekom prešlo 70.000 korisnika, tvrtka još uvijek više zarađuje od privatnih nego od poslovnih korisnika
Prvi dan ožujka 2006. Optima Telekom je dočekao sa 70.000 korisnika. Broj poziva upućenih i od poslovnih i privatnih korisnika sa 6 milijuna (6.052.443), u siječnju ove godine, skočio je na gotovo 8 milijuna (7.976.231) u veljači, a što je rast na mjesečnoj razini od 32 %.
Unatoč snažnom fokusu na poslovne korisnike, prihod od segmenta privatnih korisnika i dalje drži primat nad poslovnim korisnicima. U prva dva mjeseca 2006. godine prihod je u prosjeku iznosio 55,55 % u korist prihoda od privatnog segmenta.
Rast broja korisnika i povećana potrošnja minuta je snažan udio akvizicija kod poslovnih korisnika. Tako su se na Optiminu referentnu listu uz INA-u, Croatia Airlines, Euroherc osiguranje, Magmu, Ipercoop, Đuru Đakovića uvrstili i Bauhaus, Elektromehanika, Euroline, Hotel Kompas Dubrovnik, Hotel Excelsior, Infosistem, Koestlin, Lučka uprava Rijeka, Masmedia, Pevec, Pago Croatia, RIZ odašiljači, SAS-Strojogradnja, Splićanka, Top Terme i brojna manja poduzeća.
preuzeto od lidera
a ljudi se sve vise opametuju![]()
kada ubace dsl u ponudu i ja odoh knjima![]()
Upravo tako ....Izvorno postao Codiac
![]()
Nije ovo za mene ...
Možeš si mislit brojke od 70.000.Slučajno imam pristup jednoj bazi iz koje je vidljivo da tko god ode na h1 ili optimu još brže traži natrag i skida se sa cps-a. Složio bi se da se ljudi opametuju(naročito kad dobiju prvi račun od "nazovi"Izvorno postao Codiac
operatera) ako ne i prije:bunny:
Koje li gluposti... Da mi je znati zašto bi to ljudi radili? Kao sada ispada T-Com kao najjeftinija solucija? Aha! Sure!
Meni su vec digli tlak jer vrbuju nove korisnike ko jehovini svjedoci. Love me po ducanima i vuku za rukav i pocne ti pricat gluparije a kad ih nesto upitas onda zazuji.
Evo i gospon Pero je pobudalio s njima![]()
Zadnji uredio KaKaV NeReD : 30-03-2006 u 23:02
dobar grah daleko se čuje
...to su sve oni kaj više nemreju uzet lajnu kod t-comaIzvorno postao brzi
odma moš izračunat kolko ima suspend brojeva kod velikog T
![]()
Zbilja ne znam odakle ti ta informacija! Ja mogu reći da otkada sam se prebacio na H-1 račun mi je niži, istine radi ne mnogo, ali usluga mi je 8000 puta bolja - i nikad se ne bi (ne ću) vratiti na T-com, pogtovo sada kada će ponuditi ADSLIzvorno postao teac-tascam
Pozdrav svim kolegama (č. korisnicima) T-com, samo hrabrno naprid!!!
Vjeruj izuzetno pouzdana informacija.A to da je bolja usluga i niži račun(pored super tarifa T-com-a) to pričaj nekom drugom.Možda ti netko i povjeruje!Izvorno postao SEguy
Hahaha, dragi moj o nižim tarifama (ne ću jer me nije ni brige), ali HOĆU niže račune i to sam dobio kod H-1 (vjerovao ti meni ili ne).Izvorno postao teac-tascam
Usluga T-com je SHIT => pada kiša, puše bura = meni ne radi telefon; internet 0! Zovem ja njih, doći će; dođu, srede, odu! Opet prva bura, kiša! Opet sranje!!!! Lipo prešao na H-1, a prvo što sam ih pitao kada sam prelazio je koga kontaktiram kada mi ne radi linija, njih ili Švabe? Naravno njih... Kako sam u području u kojem je bura česta, opet tako zadere bura, meni opet krči linija za popizdit, ne mogu se spojit na Internet. Nazovem H-1 i oni to riješe s T-comom (istina za par dana, možda 2)... srećom više nemam takvih problema. Usput, ove probleme s kišom i burom (u jebenom 21. st. - ne smijem nikome reći jer mi ljudi zavare u facu) su imali i moji susjedi i to dosta njih... penjale se "Vrijedne ruke koje brinu za nas" iz T-com na stup nekoliko puta, ali brate, meni ništa nije sredilo!!!!
![]()
Što se mene tiče, nitko više ne treba preći na H-1, jer hebeme se za druge, bitno da je meni dobro (a za one koji su mi stali, njih sam već i tako prebacio na H-1).
Usput, u svakom trenutku mogu vidit koliko sam pričao i kolika mi je trenutno potrošnja računa...
A ti care moj, ako ti je dobro stoj kod T-com kao što ću ja kod H-1, živija ti meni 100 godina i nek' si zadovoljan njihovom uslugom![]()
po nekim mjestima likovi idu po kućama i traže nove korisnike... baš kao što je netko rekao, kao jehovini svjedoci sa onim svojim listom, ne znam kak se zove. no evo, moji doma imaju 50% preplate, što nije 60, nego 30 kn+PDV, minuta sama po sebi nije puno jeftinija, a ono zaokruživanje na "minutu" me ne pogađa, jer su rijetki razgovori ispod minute.....
Care moj bitno da si ti iz Splita eee, a i Portus(Electromagic) je iz Splita a poznata mi je jako dobro njihova "poslovnost" i "sposobnost rješavanja problema".Izvorno postao SEguy
Dok vjetar puše pršuti se suše![]()
Izvorno postao teac-tascam
Ja sam na toj razini razvoja (intelektualnog) da mi to odakle je firma ne predstavlja mnogo važnosti (pogotovo nije od presudne važnosti). Inače, Split mi je super grad, ali nisam neki zadrti lokal patriotist pa ću reći da ovdje sve valjaZa sada je Portus puno bolji (ZA MENE) od T-com, i ma što god ti rekao, nažalost, jako teško ćeš me razuvjeriti u to (radi osobnog iskustva).
O tome kako se pršuti proizvode (fazeproizvodnje), (ne)srećom ne znam mnogo, jer se ne usmjeravam u tu brašnu "gospodarstva" ili možda poljoprivrede, pa ti zbilja ne bih znao - mislim da je i za pršute važna bura, ali kao što rekoh, ne znam najbolje... moža bi bilo bolje da pitaš nekog upoznatijeg s proizvodnjom istih proizvoda![]()
Međutim, ne bih ja baš trošio riječi oko pršuta, ili bar ne konkretno ovdje... kao i na naše (ne)slaganje, radije neka drugi ljudi kažu što misle!
Molim držite se teme...
Od ovog posta naniže, svi off postovi će biti obrisani, a članovi koji učestalo idu u OT propisno kažnjeni....
hvala
Majstore mogao bi tvoj "fenomenalan" Portus uskoro utihnuti.Za početak bi trebalo podmirivati obveze.PročitajIzvorno postao SEguy
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...20020/index.do
Izvorno postao teac-tascam
Ja se nadam da me ne će iskopčati, a gotovo sam siguran da Portus ne će utihnuti, jer bi kao onda bio prisiljen na nesretni T-com, ustvari nesretni (onda) ja!
Usput, iz ovog članka mi se najviše sviđa (i baš me lipo nasmijala) sljedeća izjava (dio rečenice, koje kao T-com poručuje): "Nadaju se da će Portus platiti dug i da će se tržište nesmetano razvijati (ovaj dio =>) i da će se tržište nesmetano razvijati."![]()
Samo vi njima odugovlačite platit "dug"; čak dvojite da je dug, i neka ga utvrdi sud (ako ga uopće ima), a pogotovo ako ne idu kamate![]()
izvor: http://www.vjesnik.hr/html/2006/04/0....asp?r=gos&c=2Optima telekom i H1 fiksni operateri imaju više od 100.000 korisnika.
U svakom slucaju treba podrzat nove operatere, a price o tomu kako se ljudi vracaju antrag T Comu su totalne gluposti. Iz principa ne zelim biti vise na T Comu, placam ono sto im, natzalost, moram platiti, a ADSL i fiksni koristim kod drugih operatera.
izvor: http://www.vjesnik.hr/html/2006/06/1....asp?r=gos&c=5Više od 100.000 korisnika Optima Telekoma
ZAGREB - Drugi pružatelj usluga fiksne telefonije u Hrvatskoj Optima Telekom proslavio je u ponedjeljak godinu dana rada i 100.000. korisnika. Predsjednik uprave Optima Telekoma Roland Žuvanić istaknuo je da je točno prije godinu dana učinjen prvi poziv privatnog korisnika Optime Telekom, što je označilo kraj 123 godine dugog monopola u fiksnoj telefoniji. »Usprkos svim burama koje su nas pratile tijekom svih 12 mjeseci, možemo s ponosom reći da je Optima Telekom danas stekla više od 100.000 korisnika«, rekao je Žuvanić. Na promociji obilježavanja 100.000 korisnika bili su nazočni Jadranka Horvat - prva privatna korisnica Optima Telekoma i Damir Tripalo - stotisućiti ptimin korisnik. [T. T.]
Prema posljednjim podacima Hrvatske agencije za telekomunikacije (HAT), alternativni operateri u fiksnoj telefoniji imaju 175.000 korisnika, dakle, nešto malo iznad deset posto tržišta fiksne telefonije.U ovom trenutku, mjesečno ukupno 20.000 korisnika prebacuje svoj broj kod alternativnih ili prelaze direktno na njihove mreže.izvor: http://www.jutarnji.hr/novac/clanak/...onija,31679.jlDo sada je osam posto korisnika T-Comovih usluga fiksne telefonije prešlo drugim operatorima (oko 125 tisuća), a ritam prelaska je oko 10 tisuća korisnika mjesečno. Premda je za nas svaki korisnik važan, prelazak korisnika drugim operatorima smatramo regularnom posljedicom liberalizacije i time za nas ova situacija nije iznenađujuća. Europska iskustva govore da tri godine nakon početka liberalizacije telekom tržišta alternativni operatori steknu 12 do 30 posto tržišta - kažu u T-HT-u.
Bookmarks