evo zanima me kako maknuti punjenje na usb na k750 jer svaki put kad idem neš stavljat on mi počne punit pa kad idem negdje nikad ga nemogu dokraja isprazniti!
evo zanima me kako maknuti punjenje na usb na k750 jer svaki put kad idem neš stavljat on mi počne punit pa kad idem negdje nikad ga nemogu dokraja isprazniti!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
mislim da se punjenje na usb-u ne može isključiti. možda nabaviti bluetooth adapter ili memory card reader ako te brine da ti to moglo štetiti bateriji. meni je memory card reader zakon jer je brži od kabla i puuuno brži od bluetootha, a bluetoothom prebacujem kad imam neke sitne fajlove. pretpostavljam da ne bi trebalo imati neki preveliki utjecaj na bateriju jer inače sonyericsson to ne bi tako izveo, a nove baterije se više i ne moraju skroz do kraja prazniti.
Daj mi reci, zašto bi morao prazniti bateriju do kraja? Bitno je da ju možeš napuniti do kraja.Izvorno postao silvano
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Upravo zato, da je mozes napuniti do kraja. Ako npr. uvijek stavis puniti kad je baterija napola prazna (dakle i napola puna), na kraju ces zavrsiti sa pola upotrebljivog kapaciteta. Vjeruj, znam iz prve ruke.Izvorno postao Sljaka
![]()
naprosto ne mogu vjerovat da ovakve postove pise ekipa koja je vec po pola godine, godinu na forumu.
NiMH so imale obicaj da "zaborave" dio kapaciteta baterije, ako ih nisi punio kako treba (isprazniti do kraja i full napuniti), ali danasnje baterije nemaju takve probleme. provjereno 100% i nadam se da ce jos netko osim mene to potvrditi.
tako je.litij ion baterije su potpuno neosjetljive na memorijski efekt.
kakve se gluposti pisu na ovom forumu!
Slažem se u potpunosti! Na kraju krajeva to je već odavno utvrđeno, ovdje kao netko ponovno ide tražiti Ameriku?!Izvorno postao SrKi
zbog tog razloga sam ja za palm kupio bt.
danasnje baterije su potpuno neosjetljive na mem efekt, ali isto tako imaju odredjeni broj punjenja koji je oko 700, 1000 po specifikacijama tako da...
Bookmarks