SE-i imaju BT i I IC(skoro svaki),Motorole ti imaju za utor one kartice,odaberi
mislim si kupiti novi mobitel ako je pre-paid onda do 1400 kn
a ako je na preplatu do 1000kn (a preplata 60 i manje kn mjesečno)![]()
nista polovno
a da ima ili BT ili IC (moze oboje)
dosta memorije (ili utor za kartice)
Zadnji uredio vanessa : 18-06-2006 u 17:16
SE-i imaju BT i I IC(skoro svaki),Motorole ti imaju za utor one kartice,odaberi
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
uzmi k700i
Za te pare Motorola L7 ili k750 na pretplatu
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
motorola L7 i SE d750i.
Da ti skrenem pozornost na dvije odlične ponude kod Tele2...
Pretplata, BenQ-Siemens C81+ Siemens A31 oba za 895kn uz ugovor od 18 mjeseci.
ponuda http://www.tele2.hr/rates/promotion/
i prepaid SE z530i u start paketu sa 100kn po 795kn.
ponuda http://www.tele2.hr/rates/mobile/sonyericssonz530i
Ovi uređaji po mome trenutno pretstavljaju bestbuy opciju.
Zadnji uredio jay : 17-06-2006 u 16:17
uzmi teleci paket,ipak je to bestbuy od svega sto se nudi zasada(reklamu sam vidio prije 1h vremena i stvarno me je zainteresiralo,mozda ju kupim)
Izvorno postao jay
Ovo mi se cini izvanredna ponuda,da kupujem mobac ne bih uopce razmisljao![]()
ovaj z530 me je zainteresirao.![]()
benq siemens nebi jer je 85 kn po 18 mjeseciIzvorno postao jay
Zadnji uredio vanessa : 18-06-2006 u 17:35
dođe li memory stick s njim ako ne koliko košta?Izvorno postao zmija
Ne dolazi sa njim stick..Ali ima 28MB memorije interne..Kod nas još nema za kupiti taj stick ( M2)
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
u evropi ih ima do 512 mb,ali kod nas naravno jos ne.do kraja godine ocekuju se od 1gb.Izvorno postao vanessa
nije istina, moguće je uzeti i pretplatu s mukte brojem (48kn + 12,5kn frekvencija = 60,5kn... nepostoji jeftinija pretplata u Hrvatskoj).Izvorno postao vanessa
U Njemačkoj su već u prodaji i od 2gb, malo kasnišIzvorno postao zmija
![]()
da, ali tih 85kn trosis. ako ti mjesecno ne potrosis 85kn, onda stvarno ne znam sto ce ti mobitel.Izvorno postao vanessa
mislim jay da si se prevario.radi se o novom tipu kartica M2(micro),a ne o duo pro karticama.prvi su puta predstavljene na K800i.
Izvorno postao jay
to je dobro![]()
hm... možda me google prevario za one od 2GB, ali one od 1GB se prodaju već neko vrijeme.Izvorno postao zmija
Samo da skrenem pozornost ova tarifa85 je potrošiva isključivo na pozive unutar tele2 mreže, dok tarifa s mukte brojem ima onaj iznos od 48kn potrošiv na pozive i poruke unutar i van tele2 mreže.
Također kupujem novi mob i upala su mi u oko baš ova dva modela od teladi. Na mobile reviewu veći Benq Siemens model (EF71) nije prošao baš najbolje tako da sam skeptičan prema ovom C81, unatoč bogatoj opremi.
No SE z530i stvarno se čini dobra kupnja. Preklopnik, dobra interna memorija, mp3... sve to za 800kn. Reputacja SEa ipak je par kopalja iznad Siemensa.
Kakve su cijene MMC kartica na našem tržištu? Ove micro m2 u vemila su oko 650kn za 1gb.
...ovo je off - ali dat ću ti link pa se zabavi - http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81 ...Izvorno postao ruvignaldi
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izvorno postao Eminem
nema tu memory micro kartica
Bookmarks