ajde ekipa lijepo mi pomozite koji bi od ova dva mobitela bilo bolje kupiti. Znam da ste mozgovi za te stvari. Unaprijed hvala.![]()
![]()
ajde ekipa lijepo mi pomozite koji bi od ova dva mobitela bilo bolje kupiti. Znam da ste mozgovi za te stvari. Unaprijed hvala.![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
dosta jednostavna dvojba.
v3i ima 1.3MP kameru (L7 ima 640*480, tj. VGA) i rasklopni je model, oba imaju slicne ekrane i prosirivu memoriju.
pitanje je samo koji ti se vise svida i da li 1.3mp opravdava vecu cijenu.
ekrani su isti...Izvorno postao SrKi
jedina bitna razlika u funkcijama je ta bolja kamera.
naravno, dizajni je totalno suprotan, dok je i cijena jasno na strani L7. ovisi o tvom budžetu, koliko koristiš kameru na mobitelu i čemu više težiš, raklopnom mobu ili vrlo ergonomičnom tankom L7 dizajnu. objektivno bolji je V3i, na papiru
dobro ste me savjetovali i prošle godine za kupnju v360v i nisam požalio, pa tako i sada hvala Vam za savjet![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
A čuj svaki ima svoje prednosti i svoje mane.Ja sam isto imao tu dilemu V3i vs. L7 pa sam na to gledao ovako:
1.Kameru sam odmah zanemario jer mi apsolutno ne treba,da ima za kupit L7 bez kamere i normalno da je jeftinija odmah bi ju kupio.
2.Kod V3i i opčenito kod preklopnih mobova mi je dobro to što je glavni ekran zaštićen,a ne ulijevaju mi povjernje zbog samog preklopa odnosno flat kabla(to je moje mišljenje)
Zato sam se odlučio za L7.![]()
L7 mi je ljepsi,v3i je vec isfuran dizajn.
vidiš, griješiš u vezi flata, motorola već godinama nema problema sa njim, barem ne simptomski, samo pojedinačni slučajevi, često uzrokovani nekim mehaničkim udarcem i slično.Izvorno postao Siemens
Ja sam isto zapeo za L7.. Da li je ona po defaultu lockana samo na vip ili je ima i u slobodnoj prodaji..? I inače, kako ste zadovoljni s njom, prednosti, mane..? Da li je ona od aluminija sva? (za razliku od L6 gdje je samo stražnji poklopac takav) Da li šteka, kakva je brzina izbornika itd..
Ja bih uzeo v3i. Bolja kamera i rasklopni je sto znaci da ce glavni ekran biti zasticen. Prednost l7 je trajanje baterije, ali mislim da je dosta dobra i ona na v3i.
Slažem se s vama. V3i je bolja od L7 zbog kamere i zato što je preklopna. Moja preporuka je V3i.
V3i bez razmišljanja, opće ne spadaju u istu kategoriju telefona ni u cijenovni rang.
Bookmarks